Fotbal international

Nuntă în naţionala de fotbal feminin a Americii! Se căsătoresc după ce au fost colege de echipă timp de patru ani! Foto

14.03.2019 | 21:29
Nunta in nationala de fotbal feminin a Americii Se casatoresc dupa ce au fost colege de echipa timp de patru ani Foto

Bat clopotele de nuntă la naţionala de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii. Ali Krieger şi Ashlyn Harris au făcut marele anunţ în momentul în care au dezvăluit că au o relaţie de nouă ani şi că se vor căsători în 2019. Cele două jucătoare de fotbal s-au cunoscut în cantonamentul selecţionatei, moment în care s-au îndrăgostit.

Nuntă în naţionala de fotbal feminin a Americii: “Am devenit tot mai apropiate în ultimii ani”

Ali Krieger şi Ashlyn Harris au stabilit că vor face nunta în 2019, iar colegele de la echipa naţională de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii sunt primele invitate la marele eveniment. Ashlyn Harris, portarul lui Orlando Pride, a cerut-o, recent, în căsătorie Ali Krieger şi a povestit cum a început povestea lor de iubire.

“Stăteam mereu una lângă alta în autocar sau în avion şi mereu vorbeam despre tot felul de lucruri. Despre ce ne dorim să reuşim în carieră şi ce vom face în momentul în care o să ajungem mari fotbaliste. Eram nişte copii atunci. Am devenit foarte apropiate şi aşa a început relaţia noastră. După toţi anii ăştia, eu am simţit că nu trebuie să ne mai ascundem şi să trăm împreună”, a declarat Ashlyn Harris. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Nuntă în naţionala de fotbal feminin a Americii
Nuntă în naţionala de fotbal feminin a Americii

Ali Krieger şi Ashlyn Harris, campioane mondiale în 2015

Ali Krieger şi Ashlyn Harris au fost colege în lotul echipei naţionale de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii care a participat la Campionatul Mondial din 2015. Selecţionata a câştigat trofeul, însă doar Ali Krieger, fundaş dreapta, a evoluat în finala cu Japonia.

“Mă face să fiu o persoană mai bună. Eu sunt mai liniştită şi rezervată, însă de când sunt împreună cu Ash, simt că am devenit femeia care îmi doream să fiu. M-a ajutat enorm să fac acest pas important în viaţă”, a precizat Ali Krieger pentru revista People.