Life

Nuntă în showbiz. Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios. Imagini de la fericitul eveniment

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios astăzi. Petrecerea va avea loc la un restaurant pe malul unui lac.
24.07.2021 | 16:59
Nuntă în showbiz. Liviu Teodorescu și Iulia se căsătoresc religios. Fericitul eveniment are loc astăzi. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT
24-07-2021
13:55

Ce ținute au ales Liviu Teodorescu și Iulia în cea mai importantă zi

Liviu Teodorescu și Iulia au realizat o ședință foto. Din imagini se poate observa că mireasa a optat pentru o rochie tip prințesă, albă. Machiajul a fost unul cât mai natural.  Cântărețul a ales un costum tot alb pentru a se asorta cât mai bine cu soția sa. 

După ceremonia religioasă va avea loc o petrecere la un restaurant de lux pe malul unui lac.  

În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit civil. Astăzi, cei doi vor ajunge și în fața altarului peste câteva ore. Apoi va avea loc petrecerea.

Cei doi au o relație de mai bine de 10 ani, de pe vremea când erau în liceu.

Nuntă în showbiz. Liviu Teodorescu și Iulia se căsătoresc religios

Liviu Teodorescu și Iulia vor face marele pas. Vor ajunge în fața altarului, după ce la începutul acestei luni a avut loc cununia civilă. Chiar artistul a fost cel care a postat atunci mai multe fotografii de la fericitul eveniment.

ADVERTISEMENT

“Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”.

Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob”, a scris atunci Liviu Teodorescu pe pagina sa de socializare.

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut. Cererea a avut loc chiar de ziua de naștere a Iuliei, iar pentru acel moment important Liviu Teodorescu a compus și o melodie.

ADVERTISEMENT

Soția lui Liviu Teodorescu a ajuns la spital

Chiar înainte de nuntă, Iulia a fost nevoită să meargă la spital. La ultima probă pe care a făcut-o pentru rochia de mireasă, Iuliei i-a intrat un bold în picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Parcă nici nu trebuie să râd acum, mă rog, râd pentru că totul e bine, în fine, azi a fost la spital, au tăiat-o în talpă ca să scoată 1,3 cm de rest de bold pe care îl mai avea în talpă.

ADVERTISEMENT

Acum, ce să zic, trimiteți și voi gândiți bine, ca până la azi să se vândă și să poată sta pe tocuri “ , a transmis Liviu Teodorescu.

Artistul și-a lansat în urmă cu patru zile cea mai nouă piesă, iar cu o seară înainte de nuntă a susținut și un concert. Liviu Teodorescu este una dintre cele mai apreciate voci masculine din România.

ADVERTISEMENT

Piesele cântate de el au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Pe contul său de Instagram, artistul are peste 740.000 de urmăritori. Acesta a devenit cunoscut după apariția sa la Vocea României.  

ADVERTISEMENT