News

Nuntă Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Ce tort au avut la petrecerea uriașă. Inedit

31.03.2019 | 13:36
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au ales un tort inedit pentru petrecerea fastuoasă!Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au ales un tort inedit pentru petrecerea fastuoasă!

Lia Olguța Vasilecu și Claudiu Manda și-au surprins invitații cu un tort extrem de deosebit. Acesta a fost în totalitate alb și cu o structură diferită de orice alegere ar fi făcut alți miri. La eveniment au fost așteptate peste 500 de persoane, majoritatea fiind din domeniul politic. Personalități precum Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau Viorica Dăncilă au onorat invitația proaspeților însurăței.

Lia Vasilescu și Claudiu Mnada, tort inedit la nuntă

Lia Olguța Vasilescu și Claudia Manda au surprins cu alegerea tortului de nuntă. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să aibă o formă și o astfel de culoare. Mirii au mers totuși pe ceva clasic și elegant, cu doar câteva etaje și cu cât mai puține ornamente. Petrecerea de nuntă s-a ținut la Riviera Balroom, locație care dispune de un cort spațios. Loredana Groza a fost printre preferații mirilor, astfel că a cântat o melodie superbă de dragoste, pentru noul început al acestora împreună.

„Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”, a declarat Codrin Ștefănescu

Tort inedit la nunta Liei Olguța Vasilescu
Tort inedit la nunta Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda

Claudiu Manda, despre invitați

„Sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari,  conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a precizat mirele Claudiu Manda, despre invitații care i-au onorat cu prezența.