Life

Nunta lui George Simion: care este programul complet al evenimentului de la Măciuca. Peste 10.000 de oameni sunt așteptați

George Simion a anunțat care este programul complet al nunții sale, unde sunt invitate peste 10.000 de persoane. Ce surprize le-a pregătit Liderul AUR nuntașilor!
26.08.2022 | 11:50
Nunta lui George Simion care este programul complet al evenimentului de la Maciuca Peste 10000 de oameni sunt asteptati
George Simion face nuntă sâmbătă, 27 august cu Ilinca Munteanu. Mirii așteaptă peste 10.000 de nuntași. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

George Simion a anunțat care este programul de la nunta lui cu Ilinca Munteanu, unde vor lua parte peste 10.000 de nuntași. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea. Artiști de renume precum Sofia Vicoveanca sau Theo Rose vor lua parte la fericitul eveniment din viața liderului AUR.

La nunta lui George Simion ar urma să participe 10.000 de invitați

George Simion a anunțat care va fi tot programul de la nunta lui cu Ilinca Munteanu, unde vor lua parte  nu mai puțin de 10.000 de persoane. Politicianul de la AUR, a adezvăluit programul și a spus că cei care vin la nunta lui vor avea parte de mai multe surprize. Una dintre ele va fii accesul la un balon cu aer cald, contra unui cost.

ADVERTISEMENT

Intrarea la nunta lui Simion se va face doar pe bază de brățară, cum se procedează la manifestările culturale. Brățările sunt inscripționate cu motive tradiționale pe care scrie numele mirilor, Ilinca și George Simion , dar este inscripționat și mesajul „Uniți din iubire”.

Conform comunicatului de presă AUR, la nunta politicianului vor susține programe artistice:  Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașcu, Adrian Naidin, dar și trupa Pheonix.

ADVERTISEMENT

Și copiii care vin însoțiți de părinții lor la nuntă vor avea ce să facă, să nu se plictisească. Pentru ei, Simion a pregătit activități cum ar fi: teatru de păpuși, ateliere de călărie, dar și de desen, grafitti și sculptură.

Programul nunții  lui George Simion cu Ilinca Munteanu este acesta:

VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locaţie, pregătire food court, preparare sarmale Ora 16:00 – cununia civilă, primăria Măciuca

ADVERTISEMENT

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07:00 – sosirea participanților.

10:00 briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat vis-a-vis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking).

ADVERTISEMENT

12:00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

14:00 – începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

23:00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală.

ADVERTISEMENT