Fotbal international

Nunta lui Messi. Băutura provine de la cea mai celebră casă de vinuri din lume

La nunta starului argentinian cu iubirea lui încă din copilărie, Antonelle Rocuzzo, pe lângă un meniu de înaltă calitate, extrem de rafinat, pe masă se vor afla şi cele ma bune vinuri din...
30.06.2017 | 10:22
Nunta lui Messi Bautura provine de la cea mai celebra casa de vinuri din lume
ADVERTISEMENT

La nunta starului argentinian cu iubirea lui încă din copilărie, Antonelle Rocuzzo, pe lângă un meniu de înaltă calitate, extrem de rafinat, pe masă se vor afla şi cele ma bune vinuri din lume. Varietatea de lichide este impresionantă, invitaţii urmând a opta din diferitele soiuri şi culori pentru menţinerea bunei dispoziţii. Nu vor lipsi şi sucurile, toate naturale. care vor fi preparate instantaneu.

Onoarea de a face serviciile în ceea ce priveşte băutura la acest eveniment extrem de mediatizat a revenit celei mai prestigoase case de vinuri din lume, Casa Bianchi, cu sediul în Mendoza. Aceasta a câştigat anul trecut medalia de aur la o mare competiţie de profil desfăşurată în Franţa şi patronul a declarat că a fost foarte încântat de alegerea lui Messi, întrucât este un mare fan al vedetei barceloneze.

ADVERTISEMENT

La nunta lui Messi sunt puţine băuturi străine

Messi este un mare păstrător al tradiţiilor naţionale, motiv pentru care la nunta sa a căutat să îşi asigure serviciile în exclusivitate de la firmele autohtone şi evitând, pe cât posibil, legătura cu cele străine. De aceea şi băuturile tari sunt axate tot pe tradiţia locală, dar, pentru a nu deranja mai ales pe invitaţii care vin din alte colţuri ale lumii, pe masă va exista şi whisky, preferat în special de către europeni.

Antonella este cea care s-a ocupat de bunul mers al evenimentului, evident cu sprijinul unor companii specializate în organizarea marilor acţiuni, cu sute de invitaţi. Viitoarea soţie a lui Messi s-a dovedit a fi un personaj greu de mulţumit, firmele cu care a colaborat trebuind să facă multe modificări în oferta înaintată, pentru a continua operaţiunile aşa cum a decis viitoarea doamnă Messi.

ADVERTISEMENT