Life

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol, decor ca-n poveștile cu zâne! Cum arată locul în care vor petrece! Video

Smiley și Gina Pistol au decis să facă o petrecere ca în basme, una pe măsura poveștii de dragoste pe care o trăiesc de ani buni deja.
27.05.2023 | 13:08
Nunta lui Smiley cu Gina Pistol decor can povestile cu zane Cum arata locul in care vor petrece Video
Smiley și Gina Pistol se căsătoresc într-un decor de poveste / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa Gina Pistol și unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, Smiley, au decis să facă o mare petrecere de nuntă. Evenimentul care are loc astăzi, 27 mai 2023, va fi unul de ținut minte. Se va petrece la Snagov, într-un loc de poveste.

Smiley și Gina Pistol, decor de poveste pentru nuntă

Smiley și Gina Pistol au luat decizia ca ziua de 27 mai să fie una de poveste. Să fie ziua nunții lor. Cei doi, deja părinți ai unei fetițe minunate, Josephine, și-au chemat apropiații – în jur de 200 – la Snagov. Acolo, un discret loc, parcă desprins din altă lume, a fost pregătit în cele mai mici amunte pentru a-i încânta și, deopotrivă, răsfăța pe invitați.

ADVERTISEMENT

Plin de verdeață, cu amenajări care să te ducă cu gândul la Avalon, nu la apăsătorul București, locul ales pentru evenimente este ideal pentru prima lor ședință foto. Cea în calitate de soț și soție, de domnul și doamna Maria. Asta în cazul în care Gina Pistol va prelua numele lui Smiley, cel care apare în buletin drept Andrei Maria.

Pe lângă verdeața de la fața locului, cum patronul este unul dintre cei mai cunoscuți florari ai Bucureștiului, sunt și o mulțime de colțuri în care oamenii pot admira flori de toate felurile și toate culorile.

ADVERTISEMENT

Ce se va mânca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

În altă ordine de idei, din informațiile obținute de FANATIK, meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol va fi unul pe măsura locației în care va avea loc evenimentul. Adică, combinația de tradițional cu modern, un fusion gastronomic de excepție.

Culmea, de această dată, cei doi proaspăt însurăței nu au apelat la bunul lor prieten și (fost) coleg de-al Ginei Pistol, Cătălin Scărlătescu, pentru meniu. De altfel, așa cum ne-a dezvăluit renumitul chef, la petrecere el are de gând să se distreze, nu să bucătărească.

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri (n.r.: grătar). La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei!”, a clarificat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Smiley, mesaj emoționant în ziua nunții

De curând, Gina Pistol a dezvăluit ce bijuterii și câte rochii va purta în cea mai importantă zi din viața de cuplu, cea a nunții. „Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț”, spunea Gina pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Smiley nu s-a lăsat mai prejos. Iar dacă Gina a povestit chestiuni femeiești, artistul a dezvăluit că este un romantic incurabil. Iar mesajul din ziua nunții sale este de-a dreptul emoționant.

“Trăim într-o lume care știe atât de bine sa scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea sta mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar.

Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a transmis Smiley pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT