Life

Nunta lui Vlad Gherman a trezit amintiri neplăcute. Fosta soție a unei vedete Antena 1 s-a dezlănțuit: ”O traumă”

Nunta anului, prilej de supărare pentru unii! Fosta soție a unei vedete de la iUmor s-a dezlănțuit. Ce a trăit imediat după ce s-a căsătorit.
04.06.2024 | 17:15
Nunta lui Vlad Gherman a trezit amintiri neplacute Fosta sotie a unei vedete Antena 1 sa dezlantuit O trauma
Vedeta care a reacționat după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut nunta. Susra foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Drăgan, fosta soție a lui Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor a izbucnit după după ce a văzut imagini de la nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu. De ce emoțiile mirilor au făcut-o să conștientizeze că are o traumă.

Denisa Drăgan, reacție surprinzătoare după nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu

Pe 2 iunie 2024, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit și au avut o nuntă de vis. Imaginile de la eveniment a înduioșat mii de români, însă nu toată lumea s-a bucurat pentru fericirea mirilor.

ADVERTISEMENT

Denisa Drăgan, fosta soție a lui Remus Iosub, câștigătorul sezonului 13 iUmor, a răbufnit în mediul online. Cei doi se află acum în plin scandal, după ce în luna februarie s-au căsătorit religios și au făcut și și-au botezat fetița.

Deși din afară păreau că și-au rezolvat problemele din trecut, nefiind la prima ceartă publică, realitatea este cu totul alta. În mai au semnat divorțul, iar de atunci Denisa i-a adus mai multe acuzații vedetei Antena 1.

ADVERTISEMENT

Tânăra a afirmat că nu a avut parte de ajutor după naștere, dar și că nu are grijă de Alba, micuța lor. Mai mult decât atât, recent a spus că acesta nu o lasă să se mute din apartamentul în care a lăsat-o și a cărui chirie nu și-o mai permite, dar și că vrea să plătească o pensie alimentară mult prea mică.

„Nunta mea mi-a creat o traumă”

Astfel că, imaginile cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu au trezit în ea emoții negative. Fosta soție a lui Remus Iosub a susținut că nunta sa a fost, de fapt, un coșmar și că „nu a văzut niciodată o mireasă mai tristă decât ea”.

ADVERTISEMENT

„A fost weekendul ăsta nunta Ghermăneilor (n.r Vlad Gherman și Oana Moșneagu). Și am realizat că port o repulsie legat de tot ce înseamnă nunți, tot ce înseamnă miri, nuntă, fericirea asta de la o nuntă și tot ce vine la pachet.

Fiecare poză sau filmuleț întâlnit la rețele, n-am putut să văd mai mult de câteva secunde. Și realizez că nunta mea mi-a creat o traumă. Pe lângă faptul că nu m-am simțit absolut deloc bine la nunta mea. N-a fost nimic care să-mi ofere fericire decât ceremonia de botez a fetiței mele.

ADVERTISEMENT

Dar faptul că eu m-am trezit în mijlocul unei nunți unde nu cunoșteam decât câțiva membri ai familiei mele, pentru că a fost făcută într-un oraș foarte departe de orașul de unde provin eu. Erau toți oameni noi, oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată, în fața căruia trebuia să stau drepți”, a povestit fosta soție a lui Remus Iosub pe TikTok.

„Luna de miere a durat fix trei zile până am discutat despre divorț”

După o căsnicie nefericită și un divorț cu scandal, Denisa Drăgan nu-și mai dorește să se căsătorească niciodată. „Și toată experiența asta, cu toată nunta mea. Cu tot mirajul ăsta. Cu luna de miere care a durat fix trei zile până am discutat despre divorț, pe mine m-a lăsat cu niște sechele. 

Și am ajuns la concluzia că eu nu-mi mai doresc să fac vreo nuntă vreodată. Nu-mi mai doresc să mă căsătoresc niciodată. Pentru că mi-a lăsat cel mai amar gust din lumea asta”, a adăugat fosta soție a lui Remus Iosub.

Ba chiar l-a avertizat pe bărbatul care va veni în viața sa că nu o să mai facă vreodată nunta. Iar în cazul în cazul în care vor fi părinți, nu va fi trecut în certificatul de naștere. „Și probabil că bărbatul care va fi în viața mea va trebui să înțeleagă că eu nu-mi mai doresc căsătorie. (…) Nu vreau să merg la nunți. Dacă ai nevoie să împarți ceva cu mine, poți să pui casa și apartamentul pe numele meu, dar nu va trebui să ne căsătorim.

Anunț orice bărbat care va venit în viața mea, dacă vrei copii de la mine, s-ar putea să nu-ți ofer. Dar dacă mă vei convinge să-ți ofer, va trebui să-ți asumi că acel copil va fi trecut pe numele meu. Tu vei fi tată biologic, nu vei fi tată în acte niciodată”, a completat tânăra.

„Să aveți parte de o căsnicie ca a mea”

Cât despre cei care au fost prezenți la nunta sa cu Remus Iosub, Denisa a ținut să-i anunțe că nu le va întoarce gestul. „Persoanele care au fost la nunta mea, vă rog frumos să nu mă invitați la nunțile voastre. Anunțați-mă când vă căsătoriți ca să vă trimit banii pe care i-ați aruncat la nunta mea. (…) Să fiți fericiți! Să nu aveți parte de o nuntă ca a mea! Să nu aveți parte de o căsnicie ca a mea”

ADVERTISEMENT
Tags: