Sport

Nuntă mare în Argentina: Gianinna, fata lui Diego Maradona, se pregătește de al doilea mariaj, cu un fost fotbalist

Gianinna, fata lui Diego Maradona, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, fost fotbalist la Atalanta, AS Roma și Juventus, nunta va avea loc în 2023, iar cei doi se gândesc la un buget opentru acest eveniment.
30.12.2021 | 13:35
Nunta mare in Argentina Gianinna fata lui Diego Maradona se pregateste de al doilea mariaj cu un fost fotbalist
ADVERTISEMENT

Gianinna Maradona, fata cea mică a celui mai bun fotbalist din istorie, Diego, decedat în 2021, pe 25 noiembrie, și iubitul ei, Pablo Daniel ‘Dani’ Osvaldo, se vor însura. Fostul fotbalist al echipelor Atalanta, AS Roma și Juventus, în prezent liderul trupei rock „Barrio Viejo”, a cerut-o de soție pe Gianinna, iar răspunsul acesteia a fost pozitiv.

Cererea în căsătorie pentru Gianinna Maradona a fost făcut-o într-un restaurant select

Conform corrieredellosport.it, cei doi au luat cina la un restaurant select din Buenos Aires, iar Gianinna Maradona a fost de acord ca perechea să-și oficializeze relația în cursul anului 2022.

ADVERTISEMENT

După ce fata lui Diego Maradona a răspuns afirmativ, cei doi au început discuțiile pentru bugetul care va fi alocat celui mai important eveniment din viața lor și care ar putea avea loc în Statele Unite. Acest aspect a fost făcut public de un martor la eveniment, care a dorit să-și păstreze confidențialitatea, scrie Clarin.

Gianinna Maradona și fostul fotbalist s-au cunoscut în 2015

Relația dintre Gianinna și Daniel a început în 2015, când jucătorul a revenit în țara natală (el s-a născut pe 12 ianuarie 1986, în Lanus, dar la nivel internațional a reprezentat Italia), pentru a juca la Boca Juniors.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, atacantul avea o relație cu Jimena Barón și se stabiliseră într-o casă dintr-un cartier privat din Tigre, unde locuia fiica cea mică a lui Diego Maradona, Gianinna, alături de mama ei, Claudia Villafañe.

Pe lângă faptul că erau vecine de cartieri, relația foarte pe care Jimena o avea cu Dalma, cealaltă fată a Claudiei Villafane, a determinat-o să se apropie și de Gianinna. Între timp, relația dintre Jimena și Daniel s-a sfârșit, iar fostului fotbalist i s-au aprins călcâiele după fata cea mică a lui Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

Primul „Te iubesc” public adresat Gianinnei Maradona a venit în august 2021

O perioadă, ei au ținut relația departe de ochii lumii, dar în luna august a anului 2021 Daniel a postat pe instagram o fotografie în care era împreună cu Gianinna, însoțită de mesajul „Te iubesc”, plus trei inimioare galbene și albastre, culorile echipei Boca, a scris Clarin.

La începutul lunii octombrie, Juariu, realizator al unei emisiuni de televiziune, care, printre altele, analizează conturile de socializare ale persoanelor publice, a descoperit că perechea trecea printr-o criză profundă.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Gianinna Maradona și fostul fotbalist a avut două momente de criză

După ce a remarcat, ironic, faptul că Gianinna postează mesaje pe care le-ar scrie doar persoane care trec printr-o despărțire sentimentală, el a făcut o analiză mai atentă a situației.

Lucrul interesant este că prietenii lui au încetat s-o mai urmărească pe instagram. Iar prietenii ei nu-l mai urmăresc pe el. Un alt fapt de luat în calcul este că Daniel nu o mai urmărește nici pe Claudia”, a punctat Juariu.

Acesta a prezentat o captură cu un status al Gianinnei, pe care Daniel nu-l apreciase. Lucru valabil și pentru câteva poze ale fostei soții a lui Diego Maradona. Un alt moment dificil prin care a trecut cuplul a apărut pe twitter.

Sunt niște acte de gelozie care m-au adus la limita răbdării”, a scris fata cea mică a lui Diego unei utilizatoare, care declarase că a văzut-o într-un bar, ceea ce i-a provocat disconfortul lui Daniel Osvaldo.

Când m-ai văzut și în ce context?” a întrebat-o Gianinna pe fată, dar aceasta nu a răspuns. Ulterior, ea a decis să-și pună confidențialitate pe contul ei și și-a schimbat descrierea, printr-un mesaj în limba spaniolă: „Lăsați-o în pace pe Gianinna”.

Gianinna Maradona a fost măritată cu un alt fotbalist, Kun Aguero, cei doi având un băiat

Gianinna Maradona a trecut, deja, printr-un mariaj. Ea a fost căsătorită cu fostul jucător al lui Atletico Madrid și Manchester City, Kun Aguero. Cei doi s-au cunoscut în 2008, iar la scurt timp și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private.

La un an după nuntă, Gianinna l-a născut pe Benjamin. În 2012, cuplul a decis să se despartă, dar fata lui Maradona a trecut greu peste divorț și chiar a avut o reacție dură când Kun Aguero s-a afișat alături de Karina Tejeda, o cântăreață argentiniancă.

ADVERTISEMENT