Fotbal intern

NUNTĂ MARE la Palat! GIGI BECALI e fericit! Ce frumoasă e MIREASA! GALERIE FOTO!

Ionuţ Luţu, omul de încredere al lui Gigi Becali, şi Iulia Roşca trăiesc de aproape un an o poveste de dragoste şi, conform apropiaţilor, relaţia este una foarte serioasă....
06.12.2015 | 11:05
NUNTA MARE la Palat GIGI BECALI e fericit Ce frumoasa e MIREASA GALERIE FOTO

Ionuţ Luţu, omul de încredere al lui Gigi Becali, şi Iulia Roşca trăiesc de aproape un an o poveste de dragoste şi, conform apropiaţilor, relaţia este una foarte serioasă.

Fotomodelul Playboy l-a prezentat pe fostul fotbalist familiei, iar Gigi Becali îi va ajuta să aibă parte de o nuntă ca în poveşti şi nu numai.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU IUBITA LUI HAGI LUŢU

Luţu face tot posibilul să nu-şi dezamăgească iubita şi să-i facă pe plac cu fiecare ocazie. Acesta o însoţeşte pe Iulia peste tot, inclusiv la cumpărături, acolo unde cel poreclit “Hagi”, ca un adevărat gentleman, o ajută la căratul sacoşelor. Mai mult, fostul fotbalist ascultă cu sfinţenie de iubita sa şi caută să-i satisfacă toate poftele. Toate aceste lucruri au convins-o pe Iulia că şi-a găsit sufletul pereche, iar cei doi şi-au programat nunta pentru anul următor, atunci cînd nimeni altul decît Gigi Becali îi va cununa religios.

Gigi Becali, naşul care pune condiţii

Luţu va primi de la Gigi Becali şi un cadou de nuntă, o vilă pe care naşul i-o va face cadou, însă acesta i-a spus din start lui “Hagi”: “Ţi-o dau, dar numai dacă te căsătoreşti şi te aşezi la casa ta”, a fost condiţia patronului Stelei, care a fost încîntat de Iulia încă de cînd a cunoscut-o, pe vremea cînd acesta era încercarat (vezi detalii aici).

Cine este Iulia Roşca?

Iulia Roşca are 29 de ani şi şi-a început cariera în showbiz pozînd în revista iepuraşului cu papion cînd alături de încă alte trei domnişoare a alcătuit Liga Sexy şi s-au lăsat fotografiate într-un pictorial cu temă fotbalistică. După acest episod, Iulia a lucrat ca PR la o clinică şi s-a cuplat cu fotbalistul Tibi Bălan, relaţie care nu a supravieţuit însă. De cînd Luţu a intrat în viaţa ei, Iulia Roşca a renunţat la apariţiile în public. Tînăra a refuzat atît prezentările de modă, cît şi pictorialele, încercînd să stea ferită de lumina reflectoarelor. Iulia stă acum mai mult timp în casă, iar de cele mai multe ori, cînd iese la cafenele sau restaurante o face alături de Ionuţ Luţu.

Steaua, meci contra oltenilor

Laurenţiu Reghecampf revine astăzi pe banca Stelei, în partida pe care campioana o dispută contra lui CSU Craiova. Ionuţ Luţu, fost jucător al Universităţii Craiova, rămîne marea legătură dintre Becali şi oltenia. De altfel, cei doi vor urmări împreună partida care se joacă de la ora 20:30, la Piteşti.

Tags: