News

Nuntă oprită de polițiști. Oamenii legii au aflat de petrecere de pe rețelele sociale

04.04.2021 | 11:44
Nunta oprita de politisti Oamenii legii au aflat de petrecere de pe retelele sociale
ADVERTISEMENT

Poliția a pus capăt unei petreceri de nuntă într-o comună din Dolj, de care au aflat din imaginile postate pe rețelele sociale.

Localitatea Catane se află în scenariul roșu, cu rată de incidență a cazurilor de Covid-19, de 4,7‰, informează Digi24.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta nu a fost singura petrecere întreruptă sâmbătă, alte două cazuri fiind semnalate în Sibiu și Timiș.

Alte două petreceri oprite în Timiș și Sibiu

La nunta din Catane participau circa 30 de persoane, iar după ce polițiștii au observat că nunta era transmisă live pe  internet, au descins la locuința mirelui, unde avea loc petrecerea. Organizatorul petrecerii a fost amendat cu 15.000 de lei, iar alte amenzi au fost aplicate nuntașilor.

ADVERTISEMENT

Ancheta continuă pentru că polițiștii vor să-i identifice pe toți participanții de la eveniment.

O altă petrecere a fost întreruptă în orașul Agnita, din județul Sibiu. La eveniment erau prezente peste 40 de persoane, iar cuantumul total al amenzilor a fost de 25.500 de lei, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, citat de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Petrecerea care avea loc într-un imobil din oraşul Agnita, a fost oprită în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita, sprijiniţi de cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale Sibiu.

Administratorul unui club din Timișoara a primit o amendă de 10.000 de lei pentru că a organizat, în noapte de sâmbătă spre duminică, o petrecere privată.

ADVERTISEMENT

Conform Legii 55/2020, au fost amendați și cei 16 participanți de la petrecere, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale ridicându-se la 31.500 lei.

Poliţiştii timişoreni au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele administratorului unui club din Timişoara, care a organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică o petrecere privată, acesta primind şi o amendă contravenţională de 10.000 de lei.

Cei 16 participanţi la petrecere au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 31.500 de lei, conform Legii 55/2020.

Pe lângă amenzi, s-a deschis și un dosar penal pe numele administratorului clubului sub acuzația de zădărnicire a combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT
Tags: