Sport

Imagini incredibile de la nunta lui Ousmane Dembele! Niciun jucător al Barcelonei nu a fost invitat. Cum a fost adusă mireasa la petrecere?

Ousmane Dembele a jucat foarte puțin pentru Barcelona în acest sezon din cauza accidentărilor, dar a surprins pe toată lumea cu nunta sa și asta pentru că nimeni de la formația catalană nu știa că se află într-o relație.
29.12.2021 | 08:17
Imagini incredibile de la nunta lui Ousmane Dembele Niciun jucator al Barcelonei nu a fost invitat Cum a fost adusa mireasa la petrecere
Ousmane Dembele a jucat foarte puțin pentru Barcelona în acest sezon din cauza accidentărilor, dar a surprins pe toată lumea cu nunta sa și asta pentru că nimeni de la formația catalană nu știa că se află într-o relație. Sursă foto: sportsfinding.com
ADVERTISEMENT

În cele patru sezoane petrecute pe Camp Nou, francezul a adunat în total peste 650 de zile de indisponibilitate, dar se poate lăuda cu 30 de goluri și 21 de pase decisive.

Cu toate că a ratat aproape 100 de meciuri, atacantul și-ar dori să semneze un nou contract, dar negocierile sunt încă departe de a se fi încheiat deși înțelegerea sa cu Barca expiră în vară.

ADVERTISEMENT

Ousmane Dembele, nuntă ca-n povești

Până la stabilirea viitorului său fotbalistic, Ousmane Dembele a decis să se însoare. Nunta sa a fost o surpriză pentru multă lume, deoarece colegii săi de la Barcelona nu știau că are măcar o iubită. Așa că nu doar fanii au fost luați prin surprindere de căsătoria fotbalistului de 24 de ani.

Nici măcar acum, după ce evenimentul a avut loc, nu se poate răspunde cu exactitate cine este soția internaționalului francez, dar site-ul tribuna.com scrie că aceasta ar fi vedeta TikTok, Rima, care are peste 380.000 de urmăritori și 3,3 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Rima postează de obicei videoclipuri cu ea purtând un hijab și o mască, ceea ce face dificil să se stabilească dacă ea este cea din fotografiile de nuntă sau nu. În comentariile de pe platformă, oamenii au început deja să o întrebe dacă ea este soția lui Dembele.

Upamecano, cel mai mare nume prezent la nuntă

Un alt indiciu care duce către faptul că soția lui Ousmane Dembele este Rima îl reprezintă faptul că deși are cetățenie italiană și locuiește la Paris aceasta este de origine marocană, iar toată nunta s-a desfășurat în stil marocan. Mirii au fost îmbrăcați în costume tradiționale marocane, mireasa a fost purtată pe brațe de patru bărbați într-un jilț de aur, iar muzica era marocană.

ADVERTISEMENT
@theylovenelyaa

Félicitations mon frère 🤧💞🤞🏽

♬ original sound – Nelya 🤍🌺

Deși inițial s-a spus că nunta a avut loc în Maroc, sursa citată a dezvăluit că evenimentul s-a ținut în Eure (Franța). Acesta este locul său de naștere al lui Dembele și departamentul în care și-a început cariera de fotbalist.

La eveniment nu a participat niciun jucător al Barcelonei. Fotbalistul a invitat doar rude, foști coechipieri de la Rennes și câțiva prieteni de școală. Printre invitați s-a aflat și fundașul lui Bayern Munchen, Dayot Upamecano, și el născut în Eure. Tuturor participanților li s-a cerut certificatul de vaccinare sau o confirmare negativă a testului PCR.

ADVERTISEMENT

Dembele, prioritate pentru Barcelona

Ousmane Dembele a fost primul fotbalist amendat după instalarea lui Xavi Hernandez pe banca tehnică a Barcelonei. Atacantul în vârstă de 24 de ani a întârziat cu trei minute la un antrenament și a fost nevoit să scoată din buzunar 100 de euro.

În prima sa conferință de presă după instalarea la formația catalană, Xavi a spus că una dintre priorități este reînnoirea contractului cu atacantul francez. Tehnicianul crede în potențialul lui Dembele și vrea să-l transforme în jucătorul pe care Barca l-a adus pentru o cifră record.

În trecut, internaționalul francez a fost dorit insistent de Manchester United, s-au purtat discuții până în ultima zi de mercato, însă englezii au renunțat la această mutare din cauza sumei foarte mari cerută de Barcelona.

ADVERTISEMENT