Life

Nuntă Simona Halep. Invitați de marcă vin la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Nuntă Simona Halep. Invitați de marcă vin la nunta celebrei jucătoare de tenis cu Toni Iuruc, care are loc pe 15 septembrie.
14.09.2021 | 14:05
Nunta Simona Halep Invitati de marca vin la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc
Nuntă Simona Halep. Invitați de marcă vin la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta mâine, 15 septembrie, iar invitați de marcă vor fi prezenți la eveniment. Printre cei care se vor afla la nunta sportivei este și Ilie Năstase, cel care a și dat-o de gol.

Celebra jucătoare de tenis și Toni Iuruc sunt împreună din 2019 și s-au logodit în urmă cu câteva luni. Cei doi vor avea doar cununia civilă miercuri, însă au deja un număr mare de invitați la petrecere. Evenimentul are loc în Constanța.

ADVERTISEMENT

Nuntă Simona Halep. Invitați de marcă vin la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc are loc în ziua de miercuri, 15 septembrie, iar invitați de marcă își vor face apariția la marele eveniment din viața sportivei.

Ilie Năstase este pe lista invitaților. Acesta chiar a dat-o pe gol pe Simona Halep în legătură cu nunta. Fostul tenismen a declarat, fără să vrea, că nunta va avea loc în Constanța, chiar de ziua Ioanei Simion, soția lui.

ADVERTISEMENT

„De ziua ei (a Ioanei)… Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța. 

Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a declarat Ilie Năstase la Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Gheorghe Hagi sunt și ei așteptați să vină la nunta Simonei Halep. De asemenea, vor fi prezente și alte personalități de renume din lumea sportului.

În urmă cu câțiva ani, Simona Halep a avut ocazia să-l întâlnească pe marele cântăreț Andrea Bocelli, în cadrul unui eveniment caritabil de la Roma. Sportiva s-a fotografiat alături de artist, emoționată de această întâlnire, fiind o mare admiratoare a acestuia.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Halep spunea că și-ar dori ca Andrea Bocelli să cânte la nunta ei. Nu se știe nimic despre prezența renumitului artist la eveniment, așa că rămâne de văzut dacă invitații vor fi surprinși de un concert inedit.

„La nunta mea l-aș chema să cânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit, am făcut o poză cu el și chiar am fost emoționată. Niciodată n-am fost așa de emoționată întâlnind pe cineva”, spunea Simona Halep pentru Virgin Radio.

Ce politicieni vor fi prezenți la nuntă

La nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc vor fi prezenți și actuali și foști politicieni. Emanoil Savin, fostul primar al orașului Bușteni, este unul dintre cei care și-a confirmat prezența la evenimentul de mâine.

Emanoil Savin a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că este foarte apropiat de familia Halep și i-a cumpărat un cadou special pentru această ocazie.

„Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piată. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră, și îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10”, a declarat Emanoil Savin pentru FANATIK.

Acesta a mai spus, printre altele, că Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu frumos și este sigur că mariajul lor va fi unul fericit și de durată. Totodată, are o părere foarte bună despre milionarul care este alături de sportivă din 2019.

Fostul primar a confirmat faptul că mai mulți sportivi de renume vor lua parte la nunta jucătoarei de tenis.

„Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez.

Și să avem o petrecere frumoasă pe data de 15 septembrie, cu toate personalitățile din lumea sportului și toți care îi sunt Simonei dragi.

(…) L-am cunoscut (n.r. pe Toni Iuruc), este un băiat extraordinar, chiar e o pereche potrivită, se înțeleg bine, chiar este armonie între ei și, cu siguranță, va avea o căsnicie fericită”, a mai spus Emanoil Savin pentru FANATIK.

Politicianul a mai dezvăluit că Simona Halep se grăbește cu nunta pentru că ar vrea să devină mămică în viitorul apropiat. Emanoil Savin este de părere că relația sportivei cu omul de afaceri i-a făcut foarte bine, întrucât „este mai deschisă, schimbată în bine.”

Ce a spus Simona Halep despre nuntă

După ce Ilie Năstase a dat-o de gol cu nunta, Simona Halep a confirmat evenimentul. Jucătoarea de tenis a făcut anunțul la revenirea în țară, după eliminarea de la US Open 2021.

Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători, săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții. E un pas extrem de important. Sunt foarte bucuroasă că se întâmplă.

Sunt emoții diferite față de câștigarea unui Grand Slam. Este partea personală, tenisul rămâne tenis”, a declarat sportiva la sosirea din SUA.

Simona Halep a luat o decizie și în privința numelui pe care îl va purta după căsătorie. Aceasta ar fi decis să-și păstreze numele de familie, dar să-l poarte și pe cel al omului de afaceri, potrivit ziare.com. Astfel, sportiva se va numi Simona Halep Iuruc.

În tradiția machedonilor, femeia trebuie să poarte doar numele soțului, scrie sursa citată mai sus. Fiind o sportivă de renume la nivel mondial, Simona Halep a ales să nu renunțe la numele de domnișoară.

Aproximativ 300 de persoane au fost invitate la petrecere, care va avea loc într-o locație de lux din Mamaia. În urmă cu câteva zile, tatăl Simonei Halep a făcut declarații despre nuntă. Acesta spunea că nu are emoții și că este doar cununia civilă, „o simplă formalitate”.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în 2019, atunci când sportiva a câștigat turneul de la Wimbledon. Relația lor amoroasă a început în vara aceluiași an.

ADVERTISEMENT