Life

Nuntă surpriză în folclorul românesc! Diferența de vârstă de 10 ani i-a unit mai mult decât credeau

O nuntă surpriză a avut loc recent în folclorul românesc, între doi artiști extrem de iubiți mai ales în Transilvania!
11.09.2021 | 11:26
Nuntă surpriză în folclor. Foto: bestkisses.com
ADVERTISEMENT

Andreea Ciocotișan și saxofonistul Bogdan Raul s-au căsătorit civil pe 7 septembrie, într-un cadru intim, feriți de presă. Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă și au avut emoții cât casa, fiind unul dintre cele mai frumoase momente ale poveștii lor de iubire.

Artista și soțul ei nu au simțit niciodată diferența de vârstă dintre ei, el fiind mai mare cu 10 ani decât ea. Dimpotrivă, cei doi spun că au avut de învățat fiecare ceva de la celălalt, iar această diferență i-a unit mai mult decât se așteptau.

ADVERTISEMENT

La căsătoria civilă, Andreea a ales o rochie simplă, albă, dar elegantă în același timp. A avut părul prins în coc cu niște bucle lejere lăsate în față.

Nuntă surpriză în folclorul românesc. Andreea Ciocotișan și saxofonistul Bogdan Raul au devenit soț și soție

Aceeași simplitate a adoptat-o și Bogdan, care a purtat un costum negru, cu cămașă albă, fără să iasă foarte mult în evidență.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au pus mare preț pe aparițiile lor, ci pe moment în sine. După o perioadă pandemică în care nu au cutezat să facă această ceremonie, cei doi au profitat de perioada de relaxare care începe să se cam termine pentru a deveni soț și soție.

„Pentru noi, ziua de 7 Septembrie va rămâne întipărita în inimile noastre că o amintire frumoasă, ziua în care am spus “DA”, ziua în care noi am devenit o familie, un întreg.

ADVERTISEMENT

Am avut emoții, e firesc, a fost un pas important pe care l-am făcut împreună, iar faptul că am văzut familia și prietenii alături de noi ne-au emoționat și ne-au bucurat și mai mult!

Desigur, ne gândim să facem și marea petrecere anul viitor. Încă nu am început organizarea evenimentului”, ne-a declarat Andreea Ciocotișan.

ADVERTISEMENT
andreea ciocotișan nuntă
Andreea Ciocotișan, semnând actele de la starea civilă

„La început vedeam diferența de vârstă o problemă”

Și Bogdan a vorbit pentru Fanatik despre relația lui. Saxofonistul ne-a mărturisit că la început diferența de vârstă era o problemă în capul lui, însă pe măsură aceasta s-a transformat într-un adevărat atuu.

„La început vedeam asta o problemă. Mă gândeam că la 18 ani ce poate gândi Andreea. Puștoaică cu fluturi în stomac. Dar m-am înșelat.

Se văd foarte bine întipăriți cei 7 ani de acasă și o maturitate la care nu mă așteptam. Clar în experiența vieții am cunoscut fete fel de fel. Ea este diferită. Știe foarte bine ce vrea. Ne potrivim perfect pentru că dincolo de toate carieră, muzică, hobby, familia este țelul nostru”, a declarat Bogdan Raul.

 

ADVERTISEMENT