Life

Nuntă surpriză în lumea fotbalului! Daniel Pancu s-a însurat cu Andra Teodorescu! Imagini de la eveniment

Fostul fotbalist Daniel Pancu s-a căsătorit pentru a doua oară. Sportivul s-a însurat cu Andra Teodorescu, iar de la cununia lor au apărut și imagini.
08.10.2021 | 18:18
Daniel Pancu s-a însurat pentru a doua oară. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a făcut a doua nuntă! Fostul fotbalist a spus „Da” în fața Andrei Teodorescu, femeia alături de care și-a refăcut viața după căsătoria eșuată cu Mihaela Stanciu, sora lui Nicolae Stanciu.

La 2 ani de la separarea în acte de Mihaela, Pancu este din nou un bărbat împlinit din punct de vedere amoros. Fostul jucător de fotbal care a evoluat la echipele Rapid București și FC Voluntari s-a gândit că, de data aceasta, o să fie cu noroc.

ADVERTISEMENT

La eveniment a participat și jurnalista Mihaela Moise. Unul dintre nași a fost Gigi Corsicanu, președintele suporterilor rapidiști. Nunta celor doi a venit într-un moment extrem de frumos din viața cuplului.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu s-au căsătorit

Spunem asta deoarece proaspăta soție a lui Daniel Pancu este însărcinată. Rapidistul va deveni în curând tătic pentru a treia oară. Bărbatul mai are doi copii, un băiat și o fată, din căsnicia cu Mihaela.

ADVERTISEMENT

La cununia civilă, Andra s-a făcut remarcată cu rochie cu mâneci lungi plină de inimioare, în timp ce mirele a purtat un costum cu care nu a ieșit foarte mult în evidență. După ce s-au prezentat în fața primarului, Pancu și Andra au făcut și cununia religioasă.

Cei doi se știu de mai bine de 20 de ani. „Suntem împreună. Am mai avut o relație și în urmă cu vreo 20 de ani, acum am decis să ne refacem viețile amândoi. Mai multe nu vreau să comentez, la mijloc este vorba de viața mea privată”, a declarat Pancu după divorțul de Mihaela, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Noua soție a lui Daniel Pancu nu este străină de lumina reflectoarelor. Andra Teodorescu a fost printre primele fotomodele din România. În urmă cu 15 ani era o adevărată senzație la fiecare apariție.

Cine este noua soție a fotbalistului

Blondina s-a făcut remarcată pe podiumuri la diverse prezentări de modă, dar și în revistele pentru bărbați. La un moment dat, nevasta lui Pancu a renunțat la modelling și a demarat propriile sale afaceri.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu și-a început cariera fotbalistică pe poziția de portar la echipa de juniori Politehnica Iași. Sportivul a jucat atât la echipe românești, cât și în străinătate.

A evoluat de 6 ori la Rapid București, iar în perioadele în care nu a jucat pentru această echipă a intrat pe teren pentru FC Vaslui sau FC Voluntari.

Pancu a jucat și pentru Beșiktaș Istanbul (între anii 2002 și 2006, unde a marcat 16 goluri) și ȚSKA Sofia (2010), printre altele.

 

ADVERTISEMENT