Life

Primele imagini de la nunta verii: Ameri Nasrin s-a căsătorit. Ce rochie îndrăzneață a ales și cum au apărut nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Ameri Nasrin s-a căsătorit religios. Fosta vedetă de la Antena Stars a ales o rochie de mireasă uluitoare, care l-a lăsat fără cuvinte pe soțul său, dar și pe nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel.
29.07.2022 | 18:36
Nasrin, fosta prezentatoare Antena Stars, s-a căsătorit religios. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
29-07-2022
19:42

Imagini spectaculoase cu dansul mirilor. Ce melodie a ales mireasa Nasrin

Dansul mirilor, unul dintre cele mai așteptate momente ale serii, a avut loc, iar imaginile obținute în exclusivitate de FANATIK pot fi văzute AICI.

Chiar dacă Nasrin nu a repetat niciodată coregrafia fiind îmbrăcată cu rochia de mireasă, atât ea, cât și soțul său, Florin, nu s-au lăsat copleșiți de emoții și au făcut senzație pe ringul de dans, pe melodia interpretată de Pepe.

29-07-2022
15:55

Ceremonia religioasă s-a încheiat. Mirii urmează să petreacă la un local de lux de lângă București

După o slujbă emoționantă, în care atât mirii, cât și nașii și-au stăpânit cu greu lacrimile, aceștia se îndreaptă către restaurantul de lux din Săftica, acolo unde va avea loc petrecerea.

 

„Am avut emoții uriașe, dar acum am scăpat de ele”, a spus Nasrin la ieșirea din biserică.

La eveniment le vor fi alături atât familia și prietenii apropiați, dar și nume celebre din showbizul românesc.

Ameri Nasrin și Florin, soțul ei, se află chiar acum în fața Altarului, la Mănăstirea Cașin, pentru a-și uni destinele și pentru a-și spune jurămintele în fața lui Dumnezeu. Alături de cei doi tineri însurăței, ca nași, sunt Cristi Borcea și Valentina Pelinel, soția fostului acționar de la Dinamo fiind, printre altele, bună amică cu vedeta TV.

Primele imagini de la lunta lui Nasrin. Cum arată vedeta îmbrăcată în rochie de mireasă

Chiar în aceste momente, Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars se căsătorește religios cu Florin, bărbatul care i-a devenit soț în urmă cu un an. FANATIK a aflat în exclusivitate că rochia miresei a fost creată de Otilia Brăiloiu, iar mirele și nașii au rămas uimiți atunci când au văzut-o pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Nasrin a strălucit la propriu în rochia de mireasă aleasă. Lungă, mulată pe corp și transparentă, așa arată creația pe care frumoasa vedetă ales să o poarte în clipa în care i-a jurat iubire veșnică soțului său. În partea de sus, rochia este tip corset și are un decolteu adânc. Piesa de rezistență este reprezentată de voal, care are nu mai puțin de trei metri.

Nici nașa Valentina Pelinel nu s-a lăsat mai prejos. Frumoasa soție a lui Cristi Borcea a optat, de asemenea, pentru o rochie lungă, de culoare mov. Creația este semnată de Ana Radu, iar în zona decolteului și de-a lungul crăpăturii de pe picior, aceasta este decorată cu pietre prețioase.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de bărbați, Florin și Cristi Borcea au optat pentru rețeta clasică, costume negre, cămașă albă și papion.

Florin nu și-a văzut soția înainte de cununia religioasă

Nasrin și soțul ei, emoționați din cale afară, au făcut tot ce le stă în putință pentru ca mariajul lor să fie unul veșnic. Și, pe lângă iubirea pe care și-o poartă reciproc de ani buni, cei doi au ținut să respecte și o superstiție. Desigur, cea legată de rochia miresei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Florin, soțul vedetei Tv, nu a văzut, până a ajuns în Biserică rochia de mireasă a lui Nasrin. Nu m-a lăsat să o văd, nu știu nimic despre cum arată rochia”, ne-a spus, emoționat, Florin, chiar înainte ca mireasa lui să ajungă la Mănăstirea Cașin.

”O să fie bombă! O să fiu bombiță”, i-a transmis, prin intermediul FANATIK, Nasrin, amuzându-se. Dar, recunoaște ea, printre chicoteli, este la fel de emoționată. ”Tremur de dimineață, toată, am mari emoții, nu pot să neg”, ne-a spus frumoasa mireasă.

ADVERTISEMENT

Momentul în care și-a văzut soția a fost unul în care Florin părea să aibă nevoie de ajutor. Sau măcar de un ”întăritor”, așa, ca să scape de emoții. Nasrin, cu un zâmbet larg, a coborât din mașina care a adus-o la biserică și s-a îndreptat spre altar. Florin, mut de admirație, o sorbea din ochi femeia căruia se pregătea să îi jure dragoste până la sfârșitul timpului.

Cum a făcut Nasrin să își țină soțul departe de rochia de mireasă

Pentru a se asigura că Florin nu va vedea rochia de mireasă înainte de a ajunge la altar, Nasrin a recurs la o stratagemă simplă. Cum pregătirile pentru eveniment – fie că vorbim de machiaj, de coafură – durează, iar ea și soțul ei locuiesc deja împreună, vedeta TV a plecat la hotel.

”Ziua nunții am petrecut-o la un hotel, cu câteva prietene foarte apropiate. Și el a mers la hotel, cu amicii lui. Sper că doar cu amicii. Adică cu boieții”, ne-a spus, glumind, Narin, sugerând că soțul ei nu a avut parte – iar acum este oricum prea târziu – de o ”petrecere a burlacilor”.

Așa cum era de așteptat, pregătirile pentru eveniment au început încă de la primele ore ale dimineții. Nasrin și-a luat, de acasă, rochia de mireasă și bijuteriile de lux pe care le poartă în cea mai importantă zi a vieții ei de până acum și a plecat la hotel. Alături de ea au fost câteva amice, o fină, o viitoare cumnată și, desigur, una dintre cele mai bune prietenele de-ale sale, Elena Ciftci, cea care se ocupă ca machiajul în ziua și noaptea nunții să fie absolut perfect.

Iar la hotel, așa cum se întâmplă adeseori între fete, a fost o adevărată petrecere, Nasrin dansând și amuzându-se copios, ascultând muzică potrivită momentului – formația Azur, cu celebra melodie Se mărită Mona.

Nunta lui Nasrin, eveniment monden în toată regula

Nasrin și Florin s-au căsătorit la Mănăstirea Cașin din București, cei doi spunându-și jurămintele în fața preotului Gabriel Cazacu, cel care i-a și spovedit și împărtășit înainte de eveniment. Alături de ei au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ca nași, dar la eveniment au luat parte mai multe vedete.

De altfel, petrecerea de nuntă care are loc  într-o locație de lux din Săftica va fi punctul de adunare pentru nenumărate vedete de la noi, fie că vorbim de foști colegi ai lui Nasrin de la Antena Stars, fie că vorbim de personalități alături de care a lucrat de-a lungul anilor petrecuți în televiziune.

Nasrin și Florin au verighete cu diamante

Acum câteva săptămâni, FANATIK a surprins-o pe Nasrin în timp ce, la o bijuterie de lux din București, ridica verighetele care vor fi simbolul căsătoriei sale cu Florin. Iar din informațiile obținute de FANATIK, vedeta TV va avea pe degetul inelar al mâinii stângi o bijuterie cu adevărat impresionantă.

Mai exact, verigheta lui Nasrin va avea mai multe diamante montate pe inel, ceea ce a ridicat considerabil, prețul bijuteriilor realizate din aur alb. În schimb, Florin a optat pentru un inel simplu, fără diamante, preferând o verighetă mai sobră.

Nasrin s-a căsătorit, civil, anul trecut

Anul trecut, în luna august, Nasrin și Florin s-au cununat civil, chiar în ziua în care se prăznuiește Sf. Maria. Cei doi, după cununie, au pus la punct o mică petrecere în stil barbecue la care au fost invitați cei mai apropiați amici ai lor și, desigur, nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel. După eveniment, vedeta TV și soțul ei au plecat, pentru câteva zile, într-o vacanță în Portugalia.

La câteva luni de la căsătorie, Ameri Nasrin a renunțat să mai prezinte matinalul Antena Stars, ea anunțând evenimentul în direct, pe micile ecrane. ”Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscătoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot să fac. Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin!

Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni, va fi de bun augur! Mândră să știu că am realizat recorduri de audiență împreună cu super echipa mea, fără de care nu aș fi reușit să ajung până aici! Dar, nu uit să va mulțumesc, vouă, matinalilor! Celor care m-ați urmărit, încurajat, criticat atunci când era cazul”, spunea, pe atunci, Ameri Nasrin.

La câteva luni, Nasrin a lansat un podcast cât se poate de urmărit, Ameritat cu Nasrin la care a avut invitați, printre alții, pe Cristi Borcea, Valentina Pelinel, Irinel Columbeanu și Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT