Sport

Nunțile care au dat peste cap barajul CFR Cluj – FCU Craiova. Ce risca Dan Petrescu dacă meciul se juca în weekend. Exclusiv

Lovro Cvek a plecat spre Croația imediat după CFR Cluj - FCU Craiova 1948. Croatul se însoară chiar vineri. Cristi Manea are și el petrecerea de nuntă programată în weekend.
02.06.2023 | 12:04
Nuntile care au dat peste cap barajul CFR Cluj  FCU Craiova Ce risca Dan Petrescu daca meciul se juca in weekend Exclusiv
Cristi Manea, Mario Camora și Lovro Cvek, gata de petrecere la câteva ore după CFR Cluj - FCU Craiova 1948. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a obținut calificarea în preliminariile Conference League după 1-0 cu FCU Craiova 1948, pe propriul teren, meci cu scandal din cauza arbitrajului lui Istvan Kovacs. Indiferent de controverse, a fost motiv de sărbătoare pentru jucătorii Clujului, iar distracția abia începe pentru trei dintre aceștia.

Lovro Cvek are cununia civilă în Croația, la doar câteva ore după fluierul final al partidei CFR Cluj – FCU Craiova 1948

Lovro Cvek a plecat spre Croația, cu mașina, imediat după meciul cu FCU Craiova 1948. Fotbalistul de 27 de ani al celor de la CFR Cluj, originar din Varzadin, are nunta programată chiar vineri. Cununia este chiar de la ora 13:00, astfel că mijlocașul a fost nevoit să conducă toată noaptea spre Croația.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea este și el gata de petrecere după victoria care a asigurat calificarea în Conference League. Manea și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă în urmă cu o săptămână, iar petrecerea de nuntă este programată pe 3 iunie, la Constanța. Naș le va fi chiar căpitanul ardelenilor, Mario Camora.

Cristi Manea și Irina Deaconescu, ambii 25 de ani, au împreună doi copii: Victoria, născută în octombrie 2020, și Venus, născută în martie 2022. Irina este între cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram și peste 600.000 de urmăritori pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Lovro Cvek, Cristi Manea și Mario Camora nu ar fi putut juca pentru CFR Cluj dacă partida cu FCU Craiova rămânea programată sâmbătă

Lovro Cvek, Cristi Manea și Mario Camora au fost toți trei titulari în CFR Cluj – FCU Craiova 1948 1-0. Primul a fost înlocuit chiar în minutul 91 cu Ovidiu Hoban, o mutare care a surprins joi seară. A fost, în realitate, un gest făcut de Dan Petrescu pentru jucătorul său, care trebuia să plece spre Croația.

Cristi Manea și Mario Camora au fost integraliști în partida de 120 de minute dintre CFR Cluj și FCU Craiova 1948. Ambii au timp suficient să ajungă la Constanța pentru petrecerea de nuntă, programată sâmbătă. Sezonul va începe repede, totuși pentru ei, în condițiile în care trebuie să joace din turul 2 preliminar în Conference League.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea, Lovro Cvek și Mario Camora ar fi lipsit din echipa lui CFR Cluj pentru meciul cu FCU Craiova 1948 dacă partida s-ar fi disputat sâmbătă, 3 iunie, așa cum era programat iniția. Tocmai din acest motiv oficialii ardelenilor au făcut eforturi pentru ca partida să fie mutată joi.

CFR Cluj, sacrificiu pentru a-i avea în teren pe Cvek, Manea și Camora. Jucătorii lui Dan Petrescu au avut mai puțin timp de odihnă

Asta în ciuda faptului că în primă fază ar fi părut un dezavantaj pentru CFR Cluj programarea partidei pentru joi, 1 iunie. Asta în condițiile în care fosta campioana jucase un meci de coșmar cu doar câteva zile înainte, pe 28 mai, înfrângerea cu Farul pe propriul teren.

ADVERTISEMENT

Calificarea pentru baraj a fost obținută datorită celor de la Sepsi, care s-au impus cu 1-0 pe terenul Universității Craiova. FCU Craiova 1948 avusese mai mult timp de odihnă, după ce câștigase primul baraj pentru Conference League cu FC Voluntari pe 26 mai. Ce-i drept, un meci cu prelungiri și lovituri de departajare.

ADVERTISEMENT