Life

Nuțu Cămătaru a plecat din România! Destinație surpriză pentru celebrul interlop

Nuțu Cămătaru, unul dintre cele mai controversate personaje ale României postdecembriste, a plecat din România, destinația aleasă fiind una surprinzătoare având în vedere presupusele sale posibilități materiale.
20.06.2022 | 14:44
Nutu Camataru a plecat din Romania Destinatie surpriza pentru celebrul interlop
Nutu Cămătaru a plecat din ROmânia pentru câteva zile de relaxare alături de familie și de amici / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nuțu Cămătaru a plecat, pentru câteva zile, alături de amicii și câțiva parteneri de afaceri de-ai săi în Grecia. Iar acolo, din imaginile obținute de FANATIK, temutul interlop pare să se bucure la maximum de plajele perfecte și apele cristaline ale mării, făcând și o economie considerabilă atunci când vine vorba de cheltuielile personale..

Unde își face vacanța Nuțu Cămătaru! Destinație surpriză

Nuțu Cămătaru a decis să se relaxeze departe de stresul constant din România, țară în care este cunoscut mai mult pentru faptele sale care i-au adus o faimă nu tocmai pozitivă. Așa că, alături de câțiva amici și parteneri de afaceri de-ai săi, controversatul interlop a părăsit, discret, România.

ADVERTISEMENT

Destinația aleasă a fost insula Thassos din Marea Egee, loc cunoscut de mai toți turiștii români pentru plajele perfecte, apele cristaline și prețurile rezonabile pe care le are. În plus, este și cea mai apropiată insulă grecească de România, drumul până acolo fiind făcut, cu mașina, în jumătate de zi.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Nuțu Cămătaru și cei care îl însoțesc în Thassos au decis ca vacanța din Grecia să fie, cu adevărat, una de relaxare. Așa că, pare-se, au închiriat o vilă de patru stele pentru care, fiind grup, au plătit doar câteva sute de euro, în apropiere de plaja perfectă a insulei, iar acolo, alături de soțiile și copiii care le sunt alături, se distrează de dimineața până seara.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor FANATIK, în Thassos, interlopul și amicii săi se bucură din plin de gustările specifice zonei, iar serile sunt dedicate meselor mari, întinse, alături de întreaga familie. Culmea, fără petreceri la care să fie invitați diverși maneliști să întrețină atmosfera, așa cum obișnuia să o facă anii trecuți, atunci când mergea în vreo vacanță.

Nuțu Cămătaru, show pe plajele din Thassos

Nuțu Cămătaru, alături de amicii săi și de familiile lor, a ajuns zilele trecute în Thassos și, în ciuda discreției care îl caracterizează, a decis să accepte să facă câteva fotografii pe plajele perfecte ale insulei grecești.

ADVERTISEMENT
Nutu Camataru
De obiecei discret, Nuțu Cămătaru s-a pozat totuși pe plajele din Thassos

Așa că, înconjurat de prietenii săi, zâmbind larg și expunându-și tatuajele, purtând doar un șort de baie, Nuțu Cămătaru s-a pozat în Thassos. Dar doar cu ”băieții”, fetele au rămas în respectivele momente la plajă, probabil ocupate cu copiii care le însoțesc.

Alegerea insulei Thassos pare să fie surprinzătoare având în vedere că Nuțu Cămătaru își poate permite, așa cum a făcut și în anii trecuți, să aleagă destinații luxoase. Iar insula grecească, situată la 600 d ekilometri de România e considerată a fi cea mai ieftină destinație din categoria turismului de lux din Grecia.

ADVERTISEMENT

Nuțu Cămătaru, liderul interlop din sectorul 5 devenit subiect de carte

De-a lungul anilor, numele lui Nuțu Cămătaru a devenit sinonim cu cel al grupării de crimă organizată pe care o coordona în sectorul 5 al Capitalei. Ion Balint, pe numele său real, conducea clanul Cămătarilor alături de fratele său, Sile, iar în sectorul 5, locul de unde acționau, aveau mai multe proprietăți imobiliare.

Condamnat în repetate rânduri la închisoare, interlopul a devenit, anul trecut, subiect de carte: “Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Iar în cartea cu pricina, fără să ocolească subiecte sensibile, a povestit, printre altele, cum a devenit atât de respectat în mediul infracțional românesc, dar și cum a influențat viața politică a sectorului în care își avea baza de operațiuni.

”Eu spun lucrurilor pe nume, de aia sunt și unicat așa, în viață, nu mă dau înapoi de la nimic. (…) Și să mă duc să mint, așa, cu nonșalanță, în fața cuiva, nu pot. Și au fost unele persoane acolo și au mințit și a trebuit să spun eu adevărul în cartea asta”, spunea la lansarea cărții scrise de Codin Maticiuc.

Iar unul dintre personajele despre care face referire în carte este Marian Vanghelie, fostul primar al sectorului 5. ”Îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că m-a cunoscut ș l-am ajutat să ajungă primar de trei ori! L-am primit în casă de câte ori a avut nevoie și acum nu mă cunoaște?!

Mariane, pe drumul pe care pleci tu, eu mă întorc obosit, și dacă nu te descurci acolo (se referă la condamnările cu închisoarea, n. red.), să dai un semn”, scrie în epilogul cărții în care Nuțu Cămătaru este personajul principal.

ADVERTISEMENT