Sport

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri halucinante despre cum „l-a spart cu bătaia” pe Corsicanu. Soția lui Nuțu vine cu clarificări: „E Marius Corsicanu, nu Gigi”

Temutul interlop Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluiri halucinante despre relația pe care a avut-o cu Gigi Becali, în cartea publicată de Codin Maticiuc și intitulată: „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”.
24.11.2021 | 23:00
Nutu Camataru dezvaluiri halucinante despre cum la spart cu bataia pe Corsicanu Sotia lui Nutu vine cu clarificari E Marius Corsicanu nu Gigi
Gigi Corsicanu, Gigi Becali și Nuțu Cămătaru
ADVERTISEMENT
24-11-2021
21:19

Claudia Balint a făcut lumină

Astăzi, 24 noiembrie, Codin Maticiuc a publicat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, iar FANATIK a intrat în posesia pasajelor care fac referire la relația temutului personaj cu Gigi Becali.

Temutul personaj a vorbit și despre fapte halucinante pe care le-a comis în trecut, inclusiv o bătaie cruntă administrată lui Corsicanu. Gheorghe Răducanu, zis Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, s-a simțit vizat și a negat că ar fi luat bătaie.

Drept urmare, Claudia Balint, soția lui Nuțu Cămătaru, a venit cu unele lămuriri. „Cine vrea să comenteze cartea, să citească exact ce scrie în ea înainte de a vorbi. Soțul meu nu s-a referit la Gigi Corsicanu, ci la Marius Corsicanu din Colentina.

Despre el a povestit în acel episod. Este doar un singur Corsicanu în întregul București? Le recomand tuturor să nu se grăbească în interpretări, ci să parcurgă cele 200 de pagini ale cărții și, ulterior, să discute pe marginea ei”, a mărturisit ea pentru prosport.ro.

Astăzi, 24 noiembrie, Codin Maticiuc a publicat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, iar FANATIK a intrat în posesia pasajelor care fac referire la relația temutului personaj cu Gigi Becali.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri halucinante despre cum l-a bătut pe Corsicanu pentru Gigi Becali

Nuțu Cămătaru a vorbit fără menajamente despre faptele halucinante pe care le-a comis în trecut. Potrivit spuselor acestuia, în urmă cu mai mulți ani, l-a ar fi bătut pe Corsicanu. Evident că toată presa s-a dus cu gândul la cunoscutul lider al galeriei Rapidului, Gigi Răducan, alias Gigi Corsicanu, și totodata cel mai cunoscut dintre….”corsicani”. Motivul agresiunii era legat de Gigi Becali, actualul patron de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Temutul Ion Balint susține în carte că respectivul Corsicanu a lansat jigniri verbale la adresa familiei lui Gigi Becali, de aici pornind conflictul dintre cei doi. Patronul FCSB-ului era atât de furios pe acesta, încât i-ar fi cerut lui Nuțu Cămătaru să-l antreneze să se bată cu acesta.

„Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani, și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua.

ADVERTISEMENT

Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep, și că să-l bage pe Gigi.

La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot”, a dezvăluit Nuțu Cămătaru, în cartea lui Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Nuțu Cămătaru: „Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia!”

În cadrul dialogurilor cu Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a povestit cum l-a pus „la punct” pe Corsicanu, într-o încăierare  sângeroasă, în urma căreia acesta „a căzut inconștient”.

„L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

ADVERTISEMENT

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște”, a mai spus Nuțu Cămătaru.

Gigi Corsicanu are varianta lui: ”Nu e adevărat ce scrie acolo. Daca mă bătea vreodată, muream, nu mai trăiam!”

Gigi Corsicanu a negat vehement că ar fi fost bătut de temutul Nuțu.

„Nu e adevărat ce scrie acolo. Nu m-a bătut niciodată Nuțu pe mine. Pe mine nu m-a bătut în viața lui! Dacă mă bătea vreodată, muream, nu mai trăiam! Ori eu, ori el muream atunci! Îl urmăream pe stradă și îl omoram, mă făceam haiduc, mă duceam în pădure!

Îl respect pe Nuțu Cămătaru, este șmecher adevărat, dar poate face vreo confuzie în ceea ce mă privește. Niciodată nu m-a atins cu vreun deget, nu mi-a dat o palmă sau vreun pumn! Dacă aș fi luat bătaie de la el, aș fi recunoscut. Pe stradă se mai poate întâmpla, mai dai, mai iei o bătaie, dar de la Nuțu nu am luat”, a declarat Gigi Corsicanu pentru ProSport.

ADVERTISEMENT