Life

Nuțu Cămătaru, socru mare! Fiul interlopului, nuntă de pomină cu invitați renumiți! Câți bani a dat Codin Maticiuc pentru o singură dedicație

„Dresorul de fraieri” Nuțu Cămătaru dă o petrecere de zile mari! Fiul său, Nuțu Jr., s-a căsătorit astăzi, 30 iunie, iar petrecerea are loc în localitatea Bolintin Vale.
30.06.2022 | 18:15
Nutu Camataru socru mare Fiul interlopului nunta de pomina cu invitati renumiti Cati bani a dat Codin Maticiuc pentru o singura dedicatie
Nuțu Cămătaru, socru mare! Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mare bairam în familia lui Nuțu Cămătaru! Fiul său s-a căsătorit cu o blondă superbă, iar la nunta acestuia a participat mare parte din crema figurilor publice din România.

Nuțu Cămătaru a devenit socru mare!

Printre invitați au fost remarcați o serie de maneliști, cei care au asigurat voia bună cu dedicațiile lor, dar și persoane importante din alte sfere profesionale.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Cosmin Olăroiu este una din prezențele-surpriză de la nunta lui Nuțu Jr. De asemenea, în imaginile apărute în mediul online, au putut fi văzuți și Codin Maticiuc, cu care Nuțu Cămătaru a și colaborat pentru unul din proiectele sale, Tzancă Uraganu’, Elis Armeanca sau Florin Salam.

Într-un clip postat pe Facebook, Tzancă strânge bani din dedicațiile invitaților. Codin Maticiuc a oferit pentru o singură melodie cântată de manelist 500 de euro! Și ceilalți invitați au scos bani grei din buzunare însoțiți de vorbe frumoase pentru miri, așa cum e tradiția.

ADVERTISEMENT

Participarea lui Codin Maticiuc la nunta fiului interlopului Nuțu Cămătaru nu este una de mirare pentru nimeni. La sfârșitul anului trecut, filantropul a scos o carte împreună cu Nuțu, intitulată „Dresorul de lei și de fraieri”, în care bărbatul face o serie de dezvăluiri interesante despre viața lui, dincolo de eticheta de interlop care i s-a pus de către presă.

Antrenorul Cosmin Olăroiu nu s-a ferit să se pozeze cu mesenii. În una dintre poze, acesta apare împreună cu Nuțu Cămătaru și Tzancă Uraganu’. Sportivul a ales o îmbrăcăminte lejeră pentru nunta de zi a lui Nuțu Jr.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc și Cosmin Olăroiu, printre invitații importanți de la nunta fiului interlopului

Antrenorul n-a atras prea mult atenția, alegând un tricou verde și pantaloni albi. Evident, n-au lipsit nici ochelarii de soare.

Evenimentul fericit din viața lui Nuțulică a strâns, așadar, invitați care mai de care mai importanți în curtea unde acesta locuiește împreună cu Ada, aleasa inimii sale și femeia care l-a făcut tătic.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, petrecerea are loc la un local din Bolintin Vale, care aparține familiei lui Gabi Bădălău. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Șerban Vodă, acolo unde proaspeții căsătoriți au spus „Da” în fața preotului și a lui Dumnezeu fără să ezite nici măcar o clipă.

Nuțu Cămătaru este unul dintre cele mai controversate personaje din România. Acesta s-a remarcat de-a lungul anilor cu problemele cu legea, dar și cu pasiunea de a crește animale exotice, printre care și lei.

Contestat de unii, iubit de alții, Nuțu a reușit să fie mereu în centrul atenției. A avut parte de mulți susținători în spațiul public, dar și în instanță, printre care regretata avocată Paula Iacob.

Codin Maticiuc l-a descris așa cum nu l-a cunoscut nimeni în cartea pe care a lansat-o în luna noiembrie 2021. Regizorul „Miami Bici” l-a cunoscut încă din adolescență pe Cămătaru.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul. L-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, Penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești”, a declarat Codin, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT