Life

O acrobată a căzut de la înălțime în timpul unui spectacol. Femeia a murit sub privirile disperate ale spectatorilor. Momentul terifiant a fost înregistrat de camere. Video

O acrobată chineză a căzut de la înălțime chiar în timpul unui spectacol. Partenerul nu a prins-o și a murit sub privirile spectatorilor.
17.04.2023 | 23:40
O acrobata a cazut de la inaltime in timpul unui spectacol Femeia a murit sub privirile disperate ale spectatorilor Momentul terifiant a fost inregistrat de camere Video
O acrobată chineză și-a pierdut viața chiar în timpul unui spectacol. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O acrobată chineză și-a pierdut viața chiar în timpul unui spectacol. Femeia a căzut în gol de la înălțime, după ce partenerul său de scenă nu a mai reușit să o prindă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

O acrobată chineză a murit în timpul unui spectacol. A căzut de la înălțime

Scene șocante au fost surprinse în timpul unui spectacol de trapez care a avut loc în orașul Suzhou din provincia centrală Anhui din China. O acrobată a murit după ce a căzut în gol de la înălțime chiar sub ochii spectatorilor.

ADVERTISEMENT

Momentele în care femeia, cu numele de scenă Sun, cade pe o scenă dură au fost surprinse de camerele de filmat. Partenerul său de acrobație, care îi era și soț, nu a reușit să o prindă în timpul numărului.

Bărbatul trebuia să o apuce pe acrobată cu picioarele, însă nu a putut să facă asta în timp util. Astfel, Sun s-a prăbușit de o la înălțime destul de mare. Imediat, ajutoarele au intervenit pentru a o salva și a-i acorda primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Ea a fost transportată la spital. Dar, în ciuda eforturilor făcute de medici, aceștia nu au mai putut face nimic pentru acrobată. Sun a lăsat în urmă doi copii, conform informațiilor obținute de presa internațională.

Imaginile cu accidentul au devenit virale în mediul online

Acrobata de origine chineză, Sun, și soțul său, Zhang, colaborau de mulți ani împreună și pe plan profesional. Adesea, aceștia preferau să nu poarte centura de siguranță în timpul spectacolelor la care luau parte.

ADVERTISEMENT

„De dragul de a arăta bine”, femeia a ajuns să-și piardă viața chiar pe scenă. Autoritățile chineze au anunțat că au demarat o anchetă pentru a descoperi exact circumstanțele în care accidentul a avut loc, notează ziare.com.

Imaginile cu momentul cutremurător au devenit rapid virale în mediul online. Utilizatorii rețelelor sociale au fost de părere că, într-adevăr, acest tip de acrobații implică un risc destul de ridicat pentru cei care le practică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la măsurile de siguranță aproape inexistente din industrie. „Oamenii nu ar trebui să muncească atât pentru a ne distra pe noi”, a comentat cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: