News

O acrobată a căzut în timpul unui spectacol. Incidentul a avut loc în Hunedoara. VIDEO

17.11.2019 | 15:52
O acrobata a cazut in timpul unui spectacol Incidentul a avut loc in Hunedoara VIDEO
ADVERTISEMENT

O tânără acrobată de la un circ din Ungaria a căzut de la înălțime și a fost transportată de urgență la spital. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 16 noiembrie, în timpul unui spectacol de circ care a avut loc la Hunedoara.

O acrobată a suferit multiple fracturi după ce a căzut de la înălțime

O acrobată de 19 ani a fost grav rănită în timpul unei spectacol de circ care a avut loc ieri după-amiaza, 16 noiembrie, la Hunedoara. Tânăra, originară din Ungaria a căzut de la o înălțime destul de mare și a suferit multiple fracturi fiind transportată de urgență la spital. Tânăra acrobată a fost preluată de un echipaj SMURD și internată la Spitalul Municipal Hunedoara.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, este o tânără acrobată de la circ, care este internată în Secţia de Ortopedie a ATI, în Spitalul din Hunedoara. Are un politraumatism, prin cădere de la înălţime, cu multiple fracturi, şi de călcâi, gambă, de bazin şi ambele mâini fracturate. Se va decide luni dimineaţă dacă e cazul de vreo intervenţie chirurgicală”, a declarat reprezentantul spitalului Bende Barna Gavril, scrie Mediafax.

Spectatorii din sală și angajații circului s-au speriat

Accidentul acrobatei de 19 ani s-a petrecut la scurt timp după începerea spectacolului. Oamenii aflați în sală, dar și angajații circului s-au panicat și s-au speriat, mai ales că în rândul spectatorilor s-au numărat și copii. Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara Bogdan Niţu a transmis că a fost deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

„Am fost împreună cu fiul meu de patru ani la circ, iar la câteva minute de la începerea spectacolului, la scurt timp după ce miss Virginia a intrat în scenă și s-a înălțat cu coarda s-a prăbușit în fața noastră. Oamenii au intrat în panică, din întreaga sală se auzeau țipete, am ieșit cu copilul tremurând de acolo după ce am văzut-o pe fată căzând”, a povestit o spectatoare pentru Ziarul Hunedoreanului.