Life

O actriță care făcea furori în anii 90 a ajuns de nerecunoscut. A trecut prin dependenţa de cocaină şi a fost condamnată la închisoare

O celebră actriță care făcea furori în urmă cu mai bine de 30 de ani a ajuns să fie de nerecunoscut. Depedența de droguri a schimbat-o total.
14.11.2022 | 09:03
O actrita care facea furori in anii 90 a ajuns de nerecunoscut A trecut prin dependenta de cocaina si a fost condamnata la inchisoare
Yasemine Bleeth, actrița din Baywatch, este de nerecunoscut. Sursă foto: Coleman-Rayner / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multe vedete s-au făcut remarcate în anii 90, însă o mare parte dintre acestea au ajuns să se retragă din lumina reflectoarelor subit.

Yasemine Bleeth din Baywatch a ajuns să fie de nerecunoscut

Acesta este și cazul lui Yasemine Bleeth. Actrița devenit apreciată după rolul pe care l-a jucat în celebrul film Baywatch, alături de Pamela Anderson. De asemenea, de-a lungul carierei sale, aceasta a colaborat cu actori de renume precum David Hasselhoff, Carmen Elektra, Nicole Eggert și Michael Newman

ADVERTISEMENT

Se pare însă că faima vine și cu anumite repercusiuni. Vedeta a ajuns să se retragă complet din actorie, iar în prezent este de nerecunoscut. Doar trăsăturile i-au mai rămas, după cum se poate vedea și în imagini.

Dacă în urmă cu mai bine de 30 de ani, Yasemine Bleeth era considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, iată că acum, aceasta este schimbată total.

ADVERTISEMENT

Chipul său este obosit, aspectul unul neîngrijit, iar urmările consumului de substanțe interzise putem spune că se văd deja.

Menționăm că Yasemine Bleeth a făcut abuz de alcool și de asemenea, a consumat și cocaină o bună perioadă de timp. Drept urmare, starea ei de sănătate s-a degradat considerabil.

ADVERTISEMENT

Presa americană a surprins-o pe actriță zilele trecute într-o ipostază total neplăcută. Aceasta era îmbrăcată cu haine largi, nu era machiată și de asemenea, pe chipul ei se poate citi dezorientarea.

Yasmine Bleeth a ajuns să fie de nerecunoscut la doar 54 de ani. Sursă foto: Pinterest, Coleman-Rayne / colaj Fanatik
Yasmine Bleeth a ajuns să fie de nerecunoscut la doar 54 de ani. Sursă foto: Pinterest, Coleman-Rayne / colaj Fanatik

Yasemine Bleeth a fost internată la o clinică de reabilitare

Trebuie amintit că din cauza abuzului de cocaină, Yasemine Bleeth s-a ales și cu o infecție. Totodată, deși a fost internată la o critică de reabilitare la un moment dat, aceasta nu a vrut să se oprească și s-a apucat din nou să consume droguri.

ADVERTISEMENT

Punctul de cotitură din viața ei a fost în anul 2001, atunci când actrița a ajuns să fie arestată după ce a cauzat un accident în Detrot.

People scrie că acesta a pledat vinovată și a recunoscut public că a condus sub influența substanțelor interzise. De asemenea, actrița mai spunea atunci și că deținea mai puțin de 25 de grame de cocaină la ea.

Magistrații cu condamnat-o la acel moment la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la 100 de ore în folosul comunității.

ADVERTISEMENT