Life

O actriță cunoscută la nivel mondial, spitalizată de urgență. A fost diagnosticată cu coronavirus

18.07.2020 | 11:49
O actrita cunoscuta la nivel mondial spitalizata de urgenta A fost diagnosticata cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Aishwarya Rai Bachchan (46 ani), o actriță extrem de cunoscută la nivel mondial, a fost spitalizată de urgență într-un spital din Mumbai după ce a început să prezinte simptome specifice noului tip de coronavirus. Renumită pentru rolurile sale, actrița de origine indiană a fost confirmată cu COVID-19.

Potrivit BBC, vedeta a ajuns de urgență la spital la finalul săptămânii trecute după ce soțul său a fost la rândul lui infectat cu acest virus. Din păcate, situația este gravă în familia actriței unde mai mulți membrii au fost diagnosticați cu această boală.

ADVERTISEMENT

Socrii fostei Miss World, actorii Abhishek Bachchan şi Amitabh Bachchan, se află în spital de o săptămână din cauza noului tip de coronavirus. În plus, fiica sa a fost și ea confirmată pozitiv zilele trecute după ce în ultimele două săptămâni a stat în izolare alături de bunică.

Actrița Aishwarya Rai Bachchan, infectată cu COVID-19. Mai mulți membrii ai familiei, în spital

Actrița în vârstă de 46 de ani este renumită pentru rolurile interpretate în filme la Bollywood, cât și la Hollywood fiind extrem de apreciată de fani din lumea întreagă. Aishwarya Rai Bachchan este și ambasador pentru mai multe companii multinaționale.

ADVERTISEMENT

După ce în presa din India au apărut informații legat de îmbolnăvirea vedetei și a membrilor familiei sale, numeroși fani au început să țină ceremonii pentru a se ruga pentru sănătatea lor, pentru a trece cu bine peste boală.

 

Socrul actriței, prima declarație după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

„Am fost testat pozitiv cu COVID. Am fost mutat la spital. Familia şi stafful meu au fost supuşi testelor, iar rezultatele sunt în aşteptare”, a declarat socrul actriței, Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani.

ADVERTISEMENT

Renumitul starul de la Bollywood a fost internat în Spitalul Nanavati din Mumbai, centrul financiar și al industriei divertismentului din India. La fel și fiul său, actorul Abhishek Bachchan (44 ani), ambii fiind în starea stabilă.

Amitabh Bachchan a fost supus unor teste extinse având în vedere că în ultima perioadă a fost văzut adesea în spațiul public sau în materiale de prevenție realizate de autorități.

ADVERTISEMENT

India este una dintre cele mai afectate țări din lume în privința pandemiei de coronavirus. Se află pe locul trei cu peste 1 milion de persoane confirmate pozitiv la testul cu COVID-19 care a apărut la finalul anului trecut, în China.

 

ADVERTISEMENT