Life

O actriță din serialul Beverly Hills, 90210 este în comă. Cu ce boală a fost diagnosticată

O actriță din serialul Beverly Hills, 90210, difuzat în anii '90, este în comă. Cu ce boală a fost diagnosticată Denise Dowse, aflată în stare gravă la spital.
11.08.2022 | 09:47
O actrita din serialul Beverly Hills 90210 este in coma Cu ce boala a fost diagnosticata
O actriță din serialul Beverly Hills, 90210 este în comă. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O actriță din serialul “Beverly Hills, 90210” se află în comă după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. Este vorba despre Denise Dowse (64 de ani), interpreta lui Yvonne Teasley în celebrul serial difuzat în perioada 1990 – 2000.

O actriță din serialul Beverly Hills, 90210 este în comă

Actrița din “Beverly Hills, 90210” a intrat în comă după ce s-a îmbolnăvit de “o formă virulentă de meningită”.

ADVERTISEMENT

Sora ei, Tracey, este cea care a dat vestea familiei și prietenilor pe rețelele de socializare. Deși este o persoană discretă atunci când vine vorba despre viața personală, de data aceasta a făcut o excepție.

Tracey a făcut apel la cunoscuți, solicitând “sprijin și rugăciuni” pentru Denise Dowse. Cadrele medicale nu știu când actrița și regizoarea se va trezi.

ADVERTISEMENT

“Medicii ei nu știu când va ieși din comă, din moment ce aceasta nu a fost indusă medical.”, a adăugat sora îndrăgitei actrițe americane.

Sora lui Denise Dowse nu a dezvăluit când au început problemele acesteia de sănătate, spunând doar că aceasta se află internată în spital din cauza formei virulente de meningită de care suferă.

ADVERTISEMENT

“Sperăm că va depăși asta curând.”, a mai scris Tracey pe pagina de Instagram a surorii sale, notează People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denise Dowse (@denisedowse)

Meningita reprezintă inflamația membranelor protectoare din jurul creierului și măduvei spinării, ca urmare a unei infecții bacteriene sau virale a lichidului care le înconjoară.

ADVERTISEMENT

Această boală poate fi provocată de anumite leziuni, cancer, anumite medicamente și alte tipuri de infecții.

În cazurile severe, o persoană cu meningită suferă leziuni cerebrale și poate ajunge în comă. Șansele ca acest lucru să se întâmple ca urmare a meningitei bacteriene sau virale sunt extrem de scăzute, menționează Medical News Today.

Cine este Denise Dowse

Denise Dowse s-a născut pe 21 februarie 1958 în Honolulu, Hawaii. A absolvit Norfolk State University în statul Virginia. Și-a început cariera ca actriță în 1989, odată cu rolul din serialul “Almost There!”.

În afară de rolul lui Yvonne Teasley din serialul american “Beverly Hills, 90210”, Denise Dowse a interpretat zeci de roluri în seriale și filme de-a lungul carierei sale.

Denise Dowse a mai avut roluri în serialele “Seinfeld”, “Full House”, “California Dreams”, “Insecure”, “The X-Files”, “Grey’s Anatomy”, “Gilmore Girls”, “Buffy the Vampire Slayer” și “Step by Step”.

Actrița Shannen Doherty (51 de ani), care a interpretat unul dintre personajele principale în “Beverly Hills, 90210”, a vorbit și ea despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă.

Anul trecut, vedeta a vorbit despre lupta cu cancerul la sân, în stadiul patru.

Shannen a spus, în cadrul unei emisiuni, că face tot posibilul să învingă această boală cumplită, fiind o adevărată luptătoare. Cancerul a intrat în remisie în 2017, însă a revenit în 2020.

ADVERTISEMENT