News

O altă tragedie s-a petrecut de Paşte! Nu doar Răzvan Ciobanu a murit în zi de sărbătoare. Cine şi-a găsit sfârşitul

01.05.2019 | 12:45
O alta tragedie sa petrecut de Paste Nu doar Razvan Ciobanu a murit in zi de sarbatoare Cine sia gasit sfarsitul

Nu doar Răzvan Ciobanu a încetat din viață într-o zi de Paște. Tragedia pe care industria modei o cunoaște nu este singulară. În urmă cu trei ani, tot în zi de sărbătoare a murit designerul Marian Dârță, după o luptă teribilă cu cancerul. Creatorul de haine a închis ochii la vârsta de 47 de ani pe patul de spital, tot în a doua zi de Paște.

Marian Dârță murea tot în a doua zi de Paște, la fel ca Răzvan Ciobanu

Marian Dârță a murit într-o zi de 2 mai, data la care pica Paștele în anul 2016, după sesiuni repetate de chimioterapie și o stare precară avansată a organismului. Cea care a remarcat coincidența celor două decese este Rita Mureșan, care a ținut să menționeze dispariția lui Dârță în ziua morții lui Răzvan Ciobanu.

Mă uimește faptul că ai ales să pleci în a doua zi de Paști! Știi cum se spune, de mână cu Iisus! În aceeași zi cu prietenul Dârță! Bravo vouă! Să te odihnești în pace, prieten drag! Dumnezeu să te ierte, că doar el poate! Pământenii știu doar să judece! Și probabil te vor judeca!

Marian Dârță s-a stins din viață pe 2 mai 2016

Marian Dârță s-a stins din viață acum 3 ani, cu multe regrete în suflet

Pentru o grămadă de nimicuri! Vor uita ce TALENT extraordinar erai! Însă tu ești deja departe, de mână cu Iisus! Nimic din toate astea nu ma contează! Drum bun, friend! Pe curând! Amin!”, este mesajul Ritei Mureșan ca reacție la moartea lui Ciobanu.

Marian Dârță declarase înainte să moară că ultima operație nu mai putea fi efectuată de doctori pentru că i-ar fi pus și mai mult în pericol starea de sănătate. „Am fost la medicul care m-a operat ultima oară și mi-a zis că nu mă mai poate opera! Nu se mai bagă pentru că e prea gravă stiuația și că riscul e să mor pe masa de operație. Așa că nu mai am șanse să trăiesc. Nu știți ce e în sufletul meu și cum am primit vestea.

Aștept din luna mai un medicament pe care statul român nu mi l-a dat nici până acum” Acest medicament mi-ar fi oprit creșterea tumorii. Nu știu ce să fac. Cum să aștept moartea?”, spunea Dârță la începutul lui 2016, cu 5 luni înainte să plece definitiv.