News

O asistentă medicală a murit de Covid- 19 după ce s-a tratat acasă. Avea numai 41 de ani

18.01.2021 | 17:16
O asistenta medicala a murit de Covid 19 dupa ce sa tratat acasa Avea numai 41 de ani
ADVERTISEMENT

O asistentă medicală din Vaslui a murit de Covid- 19 după ce s-a tratat acasă. Femeia avea numai 41 de ani și a crezut că se poate trata la domiciliu, urmând indicațiile colegilor, neavând alte probleme de sănătate.

Alina Nicoleta Pavel era angajată în cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui și a pierdut lupta cu virusul la data de 17 ianuarie. Anunțul a fost făcut chiar de instituția pentru care lucra pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Medicii avertizează că boala provocată de Covid-19 trebuie monitorizată de specialiști. În cazul tratării la domiciliu este recomandată consultarea imediată a medicilor în cazul înrăutățirii stării de sănătate.

O asistentă medicală a murit de Covid- 19 după ce s-a tratat acasă. Avea numai 41 de ani

Colegii i-au adus un ultim omagiu femeii pe pagina de Facebook a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pagină care a transmis tragica veste a morții acesteia: „timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veşnice a colegei noastre”.

ADVERTISEMENT

„În aceste clipe de adâncă tristeţe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!”, au transmis reprezentanții unității sanitare.

Asistenta urma să împlinească 42 de ani chiar luna viitoare și nu suferea de alte afecțiuni. Numărul kilogramelor în plus se pare că ar fi sursa vulnerabilității în fața virusului.

ADVERTISEMENT

Colegii femeii povestesc că acesta a început să se simtă rău înainte de Crăciun. Femeia a considerat că infectarea este o răceală mai serioasă, pe care a încercat să o ducă pe picioare, tratându-se la domiciliu.

La începutul acestui an, starea de sănătate i s-a agravat vizibil și a ajuns la spital. Era prea târziu însă, plâmânii fiindu-i grav afectați. Medicii de la Anestezie și Terapie Intensivă au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar femeia a fost învinsă de boală în data de 17 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Alina Nicoleta Pavel își păstrase optimismul și spera că va trece cu bine peste această situație. Ea a distribuit mesaje în mediul online din care reieșea că privește încrezătoare evoluția lucrurilor. Ea a lăsat în urmă un soț și un fiu adolescent.

ADVERTISEMENT
Tags: