News

O asistentă medicală din Bihor a fost înjunghiată de un pacient. Atacatorul e bolnav psihic

27.01.2021 | 15:42
O asistenta medicala din Bihor a fost injunghiata de un pacient Atacatorul e bolnav psihic
ADVERTISEMENT

O asistentă medicală angajată la Spitalul de Psihiatrie Ștei din județul Bihor a fost înjunghiată cu un cuțit de către un pacient, chiar în curtea unității medicale.

Conform Siminei Sere, purtător de cuvânt al Spitalului de Psihiatrie, agresorul e un pacient de 55 de ani, internat de 14 ani în unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Atacatorul are deja la activ o crimă, au declarat surse din cadrul anchetei, însă se înțelegea bine cu asistenta și nu era agresiv în ultima vreme.

O asistentă medicală a fost înjunghiată de un pacient bolnav psihic

Pacientul s-a apropiat de colega noastră și a înjunghiat-o în spate, în partea dreaptă. A suferit o plagă penetrantă la nivelul toracelui, dar este stabilă”, a declarat la Digi24, purtătorul de cuvânt al spitalului, Simina Sere.

ADVERTISEMENT

Asistenta înjunghiată a primit îngrijiri medicale de la colegii săi după care a fost transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean din Oradea.

Asistenta a fost înjunghiată cu un cuțit, astfel că Poliția a demarat o anchetă pentru a afla cum a reușit bolnavul psihic să intre în posesia armei albe.

ADVERTISEMENT

Azi dimineaţă la ora 8.00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii.

Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş. Încă nu ştim cât de adâncă este rana, ştim doar că s-a ridicat pe picioarele ei.

ADVERTISEMENT

În general, bolnavii psihiatrici sunt imprevizibili. Acest bolnav se înţelegea bine cu asistenta, a spus că voia s-o sperie. Acum trebuie aflat de unde avea cuţit. El avea voie să iasă în curte, la plimbare”, a declarat pentru BIHOREANUL managerul unităţii, doctorul Carmen Ghilea.

ADVERTISEMENT