Life

O asistentă medicală din Rusia tratează pacienții de COVID-19 în bikini și sutien

20.05.2020 | 16:53
O asistenta medicala din Rusia trateaza pacientii de COVID19 in bikini si sutien
O asistentă medicală din Rusia tratează pacienții de COVID-19 în bikini și sutien sursă foto: newstula.ru
ADVERTISEMENT

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecțioase din regiunea Tula, Rusia, tratează pacienții bolnavi de COVID-19 în bikini și sutien, iar pe deasupra poartă un costum de protecție transparent.

Asistentă medicală din Rusia își tratează pacienții de COVID-19 în lenjerie intimă

Nimeni nu s-ar fi gândit la asta. O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase din regiunea Tula, Rusia, a fost surprinsă în timp ce îngrijea bolnavii de COVID-19 îmbrăcată doar în lenjerie intimă, bikini și sutien, și combinezonul de protecție, complet transparent, pe deasupra.

ADVERTISEMENT

Imaginea oferită publicului a fost făcută chiar de unul dintre pacienţi. Se pare că, femeia a recurs la acest gest pentru că îi era foarte cald. Este adevărat că acele combinezoane sunt foarte greu de purtat, mai ales pe o perioadă de câteva ore. Transpiri imediat și crează senzația de sufocare.

De cealaltă parte, asistenta medicală susține că nu şi-a dat seama că totul este atât de transparent, încât să i se vadă lenjeria intimă. Potrivit presei ruse, pacienții erau încântați de felul în care erau tratați, dar mai ales de imaginea oferită și modul în care era îmbrăcată femeia.

ADVERTISEMENT

Autorităţile nu tolerează această atitudine

Ministerul regional al Sănătăţii a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine. Tot presa rusă a scris că imaginea cu asistenta medicală a fost făcută virală, iar pe reţelele de socializare au început dezbateri legate de acest subiect.

Majoritatea bărbaţilor ar fi afirmat că sprijină gestul asistentei medicale: “Ea nu a încălcat nimic”, „Bravo! Important pacienţili să se simtă bine”, „Cu aşa corp se puteate şi goală. Bravo! Ai ridicat dispoziţia pacienţilor”, sunt doar câteva dintre comentariile bărbaților.

ADVERTISEMENT

Femeile, însă, au taxat felul în care asistenta medicală s-a prezentat în fața pacienților, dar, în cele din urmă, femeia s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Tags: