News

O asistentă medicală din Țăndărei a murit din cauza infectării cu COVID-19! Este al treilea cadru medical decedat din cauza noului coronavirus

14.04.2020 | 12:12
O asistenta medicala din Tandarei a murit din cauza infectarii cu COVID19 Este al treilea cadru medical decedat din cauza noului coronavirus
ADVERTISEMENT

O asistentă medicală din Țăndărei a decedat la vârsta de 42 de ani. Femeia a fost confirmată cu virusul COVID-19 la începutul lunii aprilie în spitalul de la Fetești, iar apoi a fost transferată la Spitalul “Victor Babeș”.

O asistentă medicală din Țăndărei a murit din cauza infectării cu COVID-19!

Anunțul a fost făcut de Grupul de Comunicare Strategică. Femeia avea și alte boli cronice existente: diabet zaharat și dereglări hormonale. Este al treilea cadru medical decedat în România din cauza infectării cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

“Din primele informații asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13.04.2020. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată.

A fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ‘Victor Babeș” în data de 4 aprilie 2020. Avea boala cronică preexistentă: diabet zaharat, dereglări hormonale”, se arată în comunicatul emis de GCS.

ADVERTISEMENT

Orașul Țăndărei, în carantină totală

Prin Ordonanța Militară numărul 7 s-a dispus carantinarea orașului Țăndărei, din județul Ialomița, pentru că mai multe persoane din localitate nu au respectat măsurile impuse de autorități și numărul cazurilor era în creștere.

Stația de Ambulanță din Țăndărei a fost închisă marți după ce alte trei asistente care au lucrat acolo au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Al treilea cadru medical decedat din cauza COVID-19

Femeia din Țăndărei este al treilea cadru medical decedat din cauza coronavirusului. O asistentă medicală din Constanța și un ambulanțier din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava sunt celelalte victime.

Primul cadru medical decedat din coronavirus, asistenta medicală din Constanța, nu a luat virusul din sistemul medical românesc, ci s-a infectat după o vacanță în Turcia, izolându-se la domiciliu la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT

În România numărul infecțiilor este de coronavirus a ajuns la 6633. Au decedat până acum 322 de pacienți din cauza COVID-19, în timp ce numărul celor declarați vindecați se apropie de 1000.

ADVERTISEMENT
Tags: