ADVERTISEMENT
Sporturi

O atletă olimpică a fost prinsă cu 50 kilograme de droguri în portbagajul mașinii. “Suntem șocați!”

Autor: Iuliana Spirache | 26.07.2019 | 12:53
Mediea Ghafoor (centru). atlet olimpică din Olanda, prinsă cu 50 de kilograme de droguri

Madiea Ghafoor, atletă olimpică din Olanda, a fost prinsă în Germania cu nu mai puțin de 50 de kilograme de droguri în portbagajul mașinii. Aceasta deținea asupra ei crystal meth și ecstasy, iar reprezentanții Olandei la ștafetă 4×400 de metri a fost oprită de poliție chiar când venea de la antrenament în orașul Arnhem.

ADVERTISEMENT

O atletă olimpică, prinsă cu 50 kilograme de droguri în portbagajul mașinii

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost arestată pe 18 iulie și nu a fost eliberată până în prezent. Polițiștii gemani au anunțat că drogurile din mașina atletei olimpice din Olanda valorează două milioane de euro.

Oficialii federației olandeze de atletism au emis un comunicat de presă în care au comentat în legătură cu situația în care se află Madiea Ghafoor. “Suntem în stare de șoc. Dacă aceste acuzații sunt adevărate, atleta își poate lua adio de la cariera de sportivă”, a spus Ad Roskam pentru postul de televiziune NOS.

ADVERTISEMENT

Părinții ei sunt din Pakistan

Madiea Ghafoor s-a născut în Amsterdam, pe 9 septembrie 1992 și a început să practice atletismul la Olympic Stadium sub îndrumarea antrenorului Urta Rozenstruik. Părinții acesteia sunt originari din Pakistan. Ghafoor a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de juniori din Estonia în 2011 la proba de 400 de metri.

Ghafoor a reprezentat Olanda la proba de 4×400 de metri la Campionatul Mondial din Doha. Mai mult, aceasta a participat și la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!