News

O avocată de 26 de ani din Iași a murit după ce a căzut de la etajul 6. Dosar de moarte suspectă deschis de procurori

O tânără avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul 6 al locuinței sale. Avea 26 de ani.
20.06.2021 | 14:32
O avocata de 26 de ani din Iasi a murit dupa ce a cazut de la etajul 6 Dosar de moarte suspecta deschis de procurori
ADVERTISEMENT

Tragedie în Iași. O avocată de 26 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia alături de iubit.

Deocamdată, în cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă – moarte suspectă.

ADVERTISEMENT

Procurorii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

O avocată din Iași a murit după ce a căzut de la etajul 6

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 4.30, cei de la Poliție au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iași.

Presa locală scrie că victima ar fi o avocată de 26 de ani, membră a Baroului Iași. Cel care a anunțat tragedia a fost chiar iubitul tinerei.

ADVERTISEMENT

Ziarul de Iași informează că femeia decedată ar fi Monica Cioată, originară din Tg. Frumos. Aceasta a terminat Liceul Teoretic Ion Neculce, a absolvit Facultatea de Drept în 2017, iar din 2019 a devenit avocat al Baroului Iași.

”În dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iaşi.

Pe ce piste merg anchetatorii în cazul morții avocatei din Iași

Potrivit celor de la Ziarul de Iași, care citează surse din anchetă, tânăra avocată s-ar fi aruncat de la fereastra locuinței în urma unor certuri cu iubitul ei Sebastian Felecanu.

ADVERTISEMENT

Se pare că în noaptea dinaintea tragediei, cei doi au fost la o petrecere. Aici ei s-ar fi certat și au continuat să aibă discuții contradictorii și acasă. Bărbatul, care este audiat, a spus anchetatorilor că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de pe fereastra locuinței.

Anchetatorii așteaptă un răspuns în urma necropsiei care va avea loc la Institutul de Medicină Legală, pentru a vedea dacă femeia s-a aflat sub influența alcoolului.

Anchetatorii nu au găsit urme de violență pe corpul femeii. Sursa citată mai notează că cei doi aveau numeroase certuri în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: