Life

O badantă, devenită milionară după moartea italianului pe care îl îngrijea. Cu ce a rămas după ce bărbatul a trecut-o unică moștenitoare

O badantă, devenită milionară după moartea italianului pe care îl îngrijea. I-a lăsat un apartament de două milioane și jumătate de euro în centrul Romei.
25.09.2022 | 22:52
O badanta devenita milionara dupa moartea italianului pe care il ingrijea Cu ce a ramas dupa ce barbatul a trecuto unica mostenitoare
O badantă, devenită milionară după moartea italianului pe care îl îngrijea. Cu ce avere a rămas. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O bandantă din Italia a devenit milionară după ce bărbatul de care a avut grijă a făcut-o unică moștenitoare și i-a lăsat tot ce agonisise!

O badantă, devenită milionară după moartea italianului pe care îl îngrijea. Cu ce avere a rămas

Antea Placida Retta este numele femeii care a strânit revoltă printre rudele bărbatului mort. Ea este cea care l-a îngrijit în ultima parte a vieții sale pe Mario Di Carlo, un om de afaceri din Roma care a murit în 2017.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a făcut-o unică moștenitoare pe femeie și încă din timpul vieții i-a trecut pe numele său un apartament în valoare de peste două milioane și jumătate de euro aflat în centrul Romei, la Largo del Nazareno.

Badanta, de 57 de ani, a mai primit de la bărbatul italian o poliță de asigurare de viață de trei milioane de euro, dar și o „alocație” săptămânală de 125.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Putea să-i dea și genți Louis Vuitton, la banii lui era ca și cum i-ar fi dat bomboane, dar nu un apartament în centrul Romei. După moartea soției era foarte schimbat”, a spus un colaborator al bărbatului decedat, informează Il Messaggero.

Nepoții afaceristului italian mort au dat-o în judecată pe badantă

Antea Placida Retta este acum acuzată de nepoții bărbatului cu o avere considerabilă că a profitat de starea sa labilă mental pentru a-l face să semneze diverse acte, deși el nu mai era în deplinătatea facultăților mintale.

ADVERTISEMENT

Nepoții omului de afaceri decedat s-au plâns autorităților că el a fost păcălit de femeie vreme de șase ani, din 2009 până în 2015.

Femeia este acuzată inclusiv că le-a trimis rudelor sale bani din conturile bărbatului, după ce l-a convins pe acesta să o facă titular al conturilor sale de bancă.

ADVERTISEMENT

Badanta din Italia a încasat mai multe cecuri și a încercat chiar să vândă unele proprietăți deținute de bărbat.

Din 2009, bărbatul a început să dea primele semne de demență senilă, iar femeia ar fi profitat de starea lui pentru a-și aduce toate aceste avantaje materiale și chiar să îl convingă să o facă unică moștenitoare, deși el avea trei nepoți.

ADVERTISEMENT