News

O barcă cu 10 persoane s-a răsturnat la Tulcea. UPDATE: Trupul bărbatului dispărut a fost găsit de scafandri

11.05.2020 | 18:55
O barca cu 10 persoane sa rasturnat la Tulcea UPDATE Trupul barbatului disparut a fost gasit de scafandri
ADVERTISEMENT

O barcă cu 10 persoane la bord s-a răsturnat, luni, în județul Tulcea, pe canalul Sulina, dintre care doar 9 oameni au reușit să se salveze.

O barcă cu 10 persoane s-a răsturnat la Tulcea

UPDATE: Scafandrii au rușit să găsească trupul bărbatului dispărut, luni, după ce ambarcaţiunea pe care acesta o conducea s-a răsturnat pe Canalul Sulina. Victima este un bărbat de 62 de ani din Tulcea, potrivit polițiștilor.

ADVERTISEMENT

O barca ce avea 10 persoane la bord s-a răsturnat, luni, pe canalul Sulina, în județul Tulcea, și doar 9 persoane ar fi reușit momentan să se salveze, informează News.ro.

În urma incidentului, un bărbat este de negăsit, astfel că forțele de intervenție au pornit în căutarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea au transmis faptul că au fost sesizaţi despre incidentul naval, în urma căruia mai multe persoane ar fi căzut în apele Dunării, pe bratul Tulcea.

Poliţia Judeţeană a transmis că dintre cele 10 persoane aflate la bord, 9 au reușit să se salveze.

ADVERTISEMENT

Un bărbat este căutat în fontinuare de forțele de intervenții

“Dintre acestea, doar o persoana este dispărută în apele fluviului, fiind căutată, iar celelalte persoane ajungând in siguranţă la mal”, au declarat reprezentanții poliției, menţionând că persoana căutată acum în apele Dunării este un bărbat din Tulcea.

În acest moment, oamenii legii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

Poliția Județeană mai transmite că activităţile de căutare se desfăşoară împreună cu reprezentanţii ISU Tulcea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulceaa transmis inițial faptul că, luni, în jurul orei 11.20, autorităţile au fost alertate prin intermediul numărului 112 asupra faptului că o ambarcaţiune s-a răsturnat la intrarea pe canalul Sulina.

Ulterior, doi pompieri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tulcea s-au deplasat la locul incidentului cu o ambarcaţiune rapidă de căutare-salvare, reușind să găsească doar 9 din 10 oameni aflați la bordul ambarcațiunii răsturnate în apele Dunării.

 

ADVERTISEMENT