News

O bătrână a fost tâlhărită în plină stradă, în București. Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru prinderea agresorului

Polițiștii din Sectorul 1 sunt în alertă după ce un individ a tâlhărit recent o femeie în vârstă de 78 de ani, care în urma bruscării a căzut și s-a lovit la cap.
03.09.2022 | 15:46
O batrana a fost talharita in plina strada in Bucuresti Politia solicita ajutorul cetatenilor pentru prinderea agresorului
Bătrână tâlhărită în doar câteva secunde de individul căutat de polițiștii din București. Foto: captură antena3.ro – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Potrivit antena3.ro, individul a așteptat-o pe bătrână în fața blocului. Când septuagenara a început să urce scările, tâlharul a atacat-o pe la spate. A pus mâna pe poșeta femeii și a început să tragă puternic de ea.

Bătrână transportată la spital după ce a fost tâlhărită

Spre surprinderea lui, vârstnica a opus rezistență, astfel că bărbatul a tras și mai puternic de poșetă. Din cauza șocului provocat de acele smucituri, bătrâna s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la cap.

ADVERTISEMENT

Atacatorul nu a fost interesat de soarta femeii și s-a făcut nevăzut. Individul a furat 2.000 de lei și mai multe bunuri, iar în prezent polițiștii au transmis că așteaptă orice informație care poate duce la prinderea acestuia.

Bărbatul purta mască de protecție când i-a smult poșeta vârstnicei. Din cauza loviturilor suferite la cap, bătrâna a fost transportată la spital. Ulterior, ea povestit polițiștilor ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au transmis că persoanele care îl cunosc pe tâlhar sunt rugate să sune cât mai repede. În același context, amintim că la începutul lunii august, un hoț din Vaslui a încercat să jefuiască o bătrână de 82 de ani.

Ce a făcut o vârstnică din Vaslui

Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori.

ADVERTISEMENT

Sesizarea a fost primită în data de 29 august, la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii.Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile”. au transmis la acea vreme reprezentanții IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că la începutul lunii aprilie, o bătrână nevăzătoare a rămas fără sacoșă în urma unui gest șocant al unei femei din Buzău.

 

ADVERTISEMENT