News

O bătrână decedată din cauza coronavirusului, îngropată cu buldoexcavatorul primăriei, fără slujbă sau familie. Video

25.04.2020 | 17:02
O batrana decedata din cauza coronavirusului ingropata cu buldoexcavatorul primariei fara slujba sau familie Video
ADVERTISEMENT

O bătrână de 70 de ani, decedată din cauza coronavirusului, a fost îngropată cu buldoexcavatorul primăriei, fără slujbă și fără membrii familiei.

Bătrână îngropată cu buldoexcavatorul

O bătrână din comuna Jianu, județul Mehedinți, a fost îngropată cu buldoexcavatorul primăriei, fără a i se face o slujbă, fără preot preot și fără ca membrii familiei să o conducă pe ultimul drum, după ce a decedat din cauza coronavirusului, informează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc miercuri, 22 aprilie 2020, la marginea cimitirului din comuna Jiana, iar un martor a filmat momentul și a postat imaginile pe o rețea de socializare.

Ca situația să fie și mai tragică, se pare că angajații de la pompe funebre au uitat să lase și crucea la cimitir atunci când au adus sicriul, astfel că femeia decedată ca urmare a infecției COVID-19 a fost înmormântată și fără cruce.

ADVERTISEMENT

“Femeia a fost înmormântată, fără cruce, fără preot… Cei de la primăria Jiana, au aruncat pământ, cu utilajul unității, direct pe coșciug…Capacul a cedat de la prima cantitate de aruncată peste femeia de 70 de ani, moartă în spitalul din Craiova!

De ce nu a fost însoțită de preot pe ultimul drum

Exclusivitate MehedințiLa marginea cimitirului, departe de restul mormintelor… Așa se înmormânteză cei care au murit de coronavirus. Se întâmplă într-o localitate din Mehedinți!Comuna Jiana, are deja două decese de coronavirus, un bărbat a murit acum circa două săptămâni, iar acum o femeie, ce avea mai multe complicații medicale, dar a fost răpusă de coronavirus, virus ce i-a grăbit moartea. Astăzi, femeia a fost înmormântată, fără cruce, fără preot… Cei de la primăria Jiana, au aruncat pământ, cu utilajul unității, direct pe coșciug…Capacul a cedat de la prima cantitate de aruncată peste femeia de 70 de ani, moartă în spitalul din Craiova!Fica moartei, a rămas internată, tot în spitalul din Craiova, tot cu COVID-19, iar fiul moartei este plecat la muncă în străinătate nu a fost lăsat să vină la înmormântare!!! (era băgat obligatoriu în izolare 14 zile)PS 1. Moarta, pe surse, se pocăise la un alt cult, așa au explicat cei din biserica Jiana lipsa preotului!PS 2. Firma de pompe funerare din Craiova, (care deține și monopol în spitalul din Craiova – doar ei ridică morții), a taxat primăria comunei Jiana cu 25 milioane de lei vechi, pentru a aduce moarta la groapa de la marginea cimitirului… Crucea oare nu a intrat în preț?

Posted by Observ tot on Tuesday, April 21, 2020

Fiica moartei, a rămas internată, tot în spitalul din Craiova, tot cu COVID-19, iar fiul moartei este plecat la muncă în străinătate nu a fost lăsat să vină la înmormântare!!! (era băgat obligatoriu în izolare 14 zile)

ADVERTISEMENT

PS 1. Moarta, pe surse, se pocăise la un alt cult, așa au explicat cei din biserica Jiana lipsa preotului!”, a scris cel care a postat imaginile cu scena halucinantă pe rețeaua de socializare Facebook.

Tags: