News

O bătrână din Arad, jefuită în propria locuință. Hoții au plecat cu 300.000 de euro

27.11.2020 | 23:00
O batrana din Arad jefuita in propria locuinta Hotii au plecat cu 300000 de euro
ADVERTISEMENT

O bătrână din localitatea Pâncota, județul Arad, a rămas fără 300.000 de euro, sumă pe care o ținea în casă și care aparținea unui om de afaceri.

Suma imensă de bani era depozitată într-un seif din locuința sa și, cel mai probabil, hoțul știa că există acești bani în casă.

ADVERTISEMENT

Femeia de 82 de ani locuiește singură și a fost atacată într-o dimineață, la ora 7:00, de un bărbat cu cagulă.

Un bărbat cu cagulă a jefuit o bătrână de 300.000 de euro

Bărbatul ar fi intrat în casa bătrânei de multe ore și a așteptat momentul ideal să-și impobilizeze victima.

ADVERTISEMENT

Amenințată cu moartea, femeia i-a dat bărbatului cheia de la seif, conform Gândul. „M-am culcat, iar dimineața, când m-am trezit, am simțit că cineva mă ia după gât. M-a întrebat unde-i cheia de la seif. Eu vreau cheia din seif, mi-a spus. I-am spus că nu e la mine cheia, că nu o am. Tot mi-a cerut cheia și mi-a spus că, dacă nu îi dau cheia mă omoară!”, a rememorat femeia.

În lipsa unei chei, bărbatul a tăiat seiful cu flexul. „M-am pus în fața lui și i-am spus: Uite, aici sunt! Omoară-mă! Omoară-mă dacă vrei să mă omori!.

ADVERTISEMENT

Am văzut că-și schimbă culoarea la față. Apoi a luat un flex și s-a pus să taie seiful până când a ajuns la bani. A luat banii și a plecat. S-a ascuns de cu seară în baie și a stat în casă până m-am trezit”, a adăugat victima.

Hoțul nu ar fi acționat singur ci vorbea la telefon cu alți complici, care îl așteptau afară într-o mașină. „A vorbit la telefon cu alții. Unul precis a fost, poate doi”, a explicat bătrâna.

ADVERTISEMENT

Întreaga sumă de bani aparținea unui cunoscut om de afaceri din oraș, care întâmplător e fiul femeii. Hoții sunt de negăsit în acest moment.

 

ADVERTISEMENT