News

O beizadea cu pretenții și-a aruncat în lac BMW-ul primit cadou de la părinți. Își dorea, de fapt, un Jaguar

13.08.2019 | 13:51
Localnicii ai ajutat la scoaterea mașinii din râu. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

O beizadea cu pretenții și-a aruncat în lac BMW-ul primit cadou de la părinți. A făcut gestul acesta de supărare pentru că, de fapt, își dorea un Jaguar. Băiatul, căruia localnicii îi spun Akash, a luat decizia să scape de mașina nou nouță pentru că era una mult prea mică pentru el și prietenii lui. Mai mult de atât a și filmat întreaga scenă, una în care încet, dar sigur, BMW-ul de câteva zeci de mii de dolari s-a scufundat într-un râu. VEZI VIDEO AICI

O beizadea cu pretenții și-a aruncat în lac BMW-ul primit cadou de la părinți

Astfel, tânărul din Yamunanagar, nordul Indiei nu a ezitat o clipă și a lansat în apă mașina. Acesta nu a ezitat și a postat pe o rețea de socializare clipul. Când a realizat ce a făcut, tânărul s-a dus să le dea o mână de ajutor localnicilor ca să scoată BMW-ul din apă. Și polițiștii ajunși la locul întâmplării au recunoscut că au rămas fără prea multe cuvinte când au aflat ce s-a întâmplat cu exactitate.

ADVERTISEMENT

„A continuat să fie tot timpul de o aroganță ieșită din comun și să ne spună la nesfârșit că că își dorea un Jaguar nu un BMW și că BMW-ul este mult prea mic pentru el și pentru gașca lui de prieteni. Vom face mai multe investigații, deși este cât se poate de clar că asistăm mai degrabă la o problemă personală, una pe care puștiul trebuie să o rezolve acum cu părinții lui.

O beizadea cu pretenții și-a aruncat în lac BMW-ul primit cadou de la părinți. Mașina
Mașina a fost aruncată într-un lac de tânăr. Sursa foto – facebook

Își dorea, de fapt, un Jaguar

Cu toate acestea, nu are cum să scape și de rigorile legii, așa că în cele din urmă vom discută și despre o amendă destul de serioasă. Una pe care, probabil, o vor achita părinții. Dar, vă asigurăm că discutăm despre o amendă destul de mare. Ca să fie împăcată și gașca de prieteni, căci din punctul de vedere al mașinii posibil să fii strâmbat din nas”, a spus polițistul ajuns de urgență la fața locului.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să îi ofer fiului meu un cadou pentru ziua lui de naștere. Ne-am permis doar să îi cumpărăm un BMW, deși ne-a tot explicat că își dorește neapărat un Jaguar. Ne-a spus că automobilul este unul mic, însă după ce m-am sfătuit și cu mama lui am zis să-i cumpărăm acest BMW. Nu ne-am gândit niciodată că lucrurile vor ajunge poână în acest punct. Chiar nu ne-am putut imagina o asemenea continuare, drept pentru care prea multe nici nu putem să spunem. Ne cerem scuze vecinilor, oamenilor legii și celor care au asistat la așa ceva”, a spus și tatăl băiatului.