News

Drama acestei fete! A FOST VIOLATĂ la duş! GALERIE FOTO! Cine e femeia şi cum arată! Ce imagini postase cu ea pe Instagram!

O bloggerita care sustine ca a fost violata de un barbat in Africa de Sud, a ales sa transmita “live blogging” experienta traumatizanta prin care a trecut....
12.01.2016 | 12:25

O bloggerita care sustine ca a fost violata de un barbat in Africa de Sud, a ales sa transmita “live blogging” experienta traumatizanta prin care a trecut.

O activista a reusit sa socheze internetul. Amber Amour, originara din New York, a scris o serie de postari cumplite pe Instagram, acolo unde a relatat ce i s-a intamplat. La scurt timp dupa ce a fost violata in dus, in timp ce se afla in Africa de Sud, femeia a postat pe Instagram o poza cu ea, in baie, plangand, la care a adaugat un text in care a relatat cum a fost violata, scriu cei de la Independent.

Tanara de 27 de ani a povestit ca, dupa ce a acceptat sa faca dus cu un barbat, acesta a fortat-o sa intretina relatii sexuale. “Pe scurt, am acceptat sa fac dus cu un barbat, dupa doua zile in care am fost bolnava, apoi el, brusc, mi-a spus sa ma pun in genunchi. I-am zis “stop”, dar el a devenit si mai violent. L-am implorat sa ma lase in pace, dar nu s-a oprit”.

Amber sustine ca barbatul a violat-o, apoi tanara a lesinat in baie, iar dupa cateva minute in care si-a pierdut cunostinta, tanara s-a trezit, dar barbatul a revenit in dus si a continuat sa o molesteze.

Femeia, care se afla in Africa de Sud pentru a promova noua ei campanie impotriva violului, spune ca se simte “dezgustata, rusinata si in suferinta”. Mai mult, ea declara ca autoritatile din Africa de Sud s-au purtat urat cu ea si nu au crezut varianta tinerei. “Sunt singura, aici, in dus, orice urma de ADN s-a sters din cauza apei, iar politistii au dat ochii peste cap cand i-am chemat. Este cumplit si ma simt ingrozitor” a spus aceasta.

Ea le incurajeaza pe femeile care au trait aceeasi experienta cumplita ca ea sa vorbeasca si sa nu se lase intimidate. Insa, nu toti au crezut povestea lui Amber si au criticat-o pe internet, insa tanara spune ca nu se va opri din campania pe care a intitiat-o si spera ca experienta ei sa le ajute si pe alte femei aflate in aceeasi situatie dramatica.

Barbatul care ar fi violat-o a fost arestat, dar eliberat pe cautiune pe o suma modica de 75 de dolari. Amber a declarat ca nu renunta la caz si chiar isi continua conferintele din Africa de Sud.

Sursă: www.stirileprotv.ro