O blondă focoasă i-a luat minţile “Prinţului” Cristea!

Fotbalistul Adi Cristea dă semne că se aşază la casa lui, după ce a arătat o nestatornicie în amor ieşită din comun. Constănţeanca Cipriana, cu care se iubeşte de vreo trei luni, pare...
14.10.2014 | 08:24
O blonda focoasa ia luat mintile Printului Cristea
ADVERTISEMENT

Fotbalistul Adi Cristea dă semne că se aşază la casa lui, după ce a arătat o nestatornicie în amor ieşită din comun. Constănţeanca Cipriana, cu care se iubeşte de vreo trei luni, pare să-l fi pus cu botul pe labe.

22

Adi Cristea nu mai poate primi vizite cu temă sexuală la domiciliu, căci locul a fost adjudecat de Cipriana, cea mai constantă prezenţă feminină din viaţa lui în ultimul timp. Umblă vorba prin oraş că fotbalistul a acceptat să împartă cuibuşorul lui de nebunii cu actuala iubită, limitându- şi astfel posibilităţile… amoroase.

ADVERTISEMENT

Nu e tocmai statutul pe care şi-l dorea, dar este evident că blonda a ştiut să se impună în existenţa lui de burlac. S-a produs şi un troc.

Apropiaţii lui Cristea susţin că, la schimb pentru faptul că a lăsat-o să stea cu el, Cipriana i-ar fi dat pe mână maşina ei sport care, deşi cam învechită, i-a devenit extrem de utilă fotbalistului, care până nu de mult era client fidel al companiilor de taximetrie, care-i decimau veniturile.

ADVERTISEMENT

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: