O brigadă din România va oficializa meciul Brazilia – Irak, din cadrul Olimpiadei

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
07/08/2016, 13:28
O brigadă din România va oficializa meciul Brazilia – Irak, din cadrul Olimpiadei

Ovidiu Haţegan va arbitra partida Brazilia – Irak, din cadrul etapei cu numărul doi a fazei grupelor. Românul a mai ”fluierat” vara aceasta şi două meciuri de la Euro 2016.

Ovidiu Haţegan va fi ajutat la cele două margini de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Ovidiu Haţegan a mai luat pînă acum contact cu Olimpiada, fiind arbitrul de rezervă în meciul Mexic – Germania, disputat în urmă cu cîteva zile şi terminat cu scor de 2-2.

Brazilia – Irak se dispută luni dimineaşă, la ora României 04:00. Starul Barcelonei, Neymar, este anunţat titular, ca de altfel şi noua achiziţie a lui Manchester City, Gabriel Jesus. După o singură rundă consumată, selecţionata condusă de Neymar are un singur punct.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×