ADVERTISEMENT
Fotbal international

O bunicuță de 62 de ani este cel mai mare fan al lui Jose Mourinho. Are 38 de tatuaje cu „The Special One”. Galerie foto

Autor: Andrei Șchiopu | 04.12.2019 | 19:00
Viv Bodycote are 38 de tatuaje cu Jose Mourinho. Sursă foto: thesun.co.uk

Viv Bodycote are 62 de ani și are o pasiune imensă pentru Jose Mourniho. Bunicuța are nu mai puțin de 38 de tatuaje cu chipul lui „The Special One”, iar cel mai recent și l-a făcut în clipa în care tehnicianul portughez a semnat cu Tottenham. Toate pozele le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

ADVERTISEMENT

Bunicuța de 62 de ani cu o pasiune mare pentru Jose Mourinho

Jose Mourinho este foarte apreciat în Anglia, dar o bătrânică de 62 de ani a făcut o adevărată obsesie pentru „The Special One”. Viv Bodycote are nu mai puțin de 38 de tatuaje cu chipul lui „The Special One”, iar ea nu ține cu nicio echipă de fotbal, ci îl susține doar pe Mourinho.

Viv a vorbit despre pasiunea pentru tehnicianul portughez și a declarat că soțul ei nu are nicio obiecție: „Am cheltuit foarte mulți bani pe tatuajele pe care mi le-am făcut cu Jose Mourinho. Merită tot efortul pentru că îl iubesc. sunt dispusă să dau și mai mulți bani, chiar mă gândesc care va fi următorul meu tatuaj”.

ADVERTISEMENT

Primul tatuaj și l-a făcut în 2017! „Mă topesc după el”

Chiar dacă are 38 de tatuaje cu Jose Mourinho, primul pe care și l-a făcut a fost în 2017, atunci când „The Special One” a semnat un contract cu Manchester United: „Jose arată bine, este deștept și îmi place ce a reușit să câștige în cariera sa de antrenor. Mă topesc după el!”.

„Pe el îl pun pe un piedestal în fața lui Pep Guardiola. Pochettino este aproape de el, dar încă mai are de făcut treabă pentru a-mi face un tatuaj cu el. Oriunde merge Jose, voi merge și eu acolo. L-am susținut la Manchetser United și cred că a fost tratat prea urât de fani și conducere. A fost dureros să privesc”, a încheiat Viv.

ADVERTISEMENT
  • 56 de ani a împlinit Jose Mourinho pe 26 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!