News

O butelie a explodat într-o mașină aflată în benzinărie. Un bărbat a murit. Update

O butelie a explodat într-un autoturism, iar un bărbat și-a pierdut viața. Un alt tânăr a ajuns la spital cu răni grave.
24.06.2021 | 15:13
O butelie a explodat intro masina aflata in benzinarie Un barbat a murit Update
O butelie a explodat într-o mașină aflată în benzinărie. Un bărbat a murit. Update. Sursa foto: ISU București
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit lângă o benzinărie, după ce o butelie cu oxigen aflată într-un autoturism a explodat. Mașina staționa pe strada Brașov.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.  Două autospeciale pentru descarcerare și un echipaj CBRN au acționat la fața locului.

ADVERTISEMENT

O butelie a explodat într-o mașină aflată în benzinărie

Evenimentul tragic a avut loc în Sectorul 6 din București, pe strada Brașov. O butelie cu oxigen aflată în portbagajul unei mașini a explodat chiar lângă o benzinărie. Explozia a avut loc în jurul orei 14.15. Doi tineri (26 și 27 de ani) au fost răniți, unul fiind găsit inconștient.

Acesta a fost resuscitat mai bine de 40 de minute, dar în final nu a putut fi salvat și a decedat. Cel de-al doilea tânăr a suferit răni grave, dar a fost mereu conștient. A primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost dus la spital.

ADVERTISEMENT
Explozie in benzinărie
O butelie a explodat lângă o benzinărie

 

“Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie.

La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor.

ADVERTISEMENT

Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, a fost primul comunicat ISU.

Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări. Toată zona a fost izolată.

ADVERTISEMENT

O femeie și-a pierdut viața după ce o butelie a explodat într-o mașină

La începutul acestei luni, o femeie a murit după ce mașina în care se afla a explodat. Pompierii au descoperit în autovehicul două butelii dintre care una explodată. Aceasta mersese cu un vecin la o stație GPL pentru a umple buteliile.

Mașina carbonizată a fost găsită într-o curte părăsită și aparținea unui vecin. Victima în vârstă de 28 de ani era fiica unui polițist din Tărlugeni. Martorii au declarat că o văzuseră cu puțin timp înaintea tragediei, chiar în fața casei.

Anchetatorii s-au gândit că ar fi fost vorba despre o sinucidere, dar familia a exclus această variantă.

ADVERTISEMENT