Life

O cafea cât o excursie la Paris. O femeie a plătit 5.700 de dolari pentru băutură. Cum a ajuns aici

24.03.2021 | 09:58
O cafea cat o excursie la Paris O femeie a platit 5700 de dolari pentru bautura Cum a ajuns aici
ADVERTISEMENT

O cafea a costat-o pe o femeie din statul Colorado cât o excursie la Paris. Aceasta a plătit 5.700 de dolari pentru băutură în perioada sărbătorilor de iarnă, totul desfășurându-se dintr-o eroare a unui angajat. 

Lisa Angello și-a achiziționat cel mai scump latte cu scorțișoară din istorie. Păgubita a plătit suma de 5.700 de dolari, în loc de 5,70 dolari cât costa licoarea. Totul s-a întâmplat în Ajunul Crăciunului din cauza unui angajat al localului unde mergea frecvent, potrivit The Denver Channel.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții cafenelei și-au recunoscu greșeala și au declarat că au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a înapoia banii. Din păcate, Lisa Angello nu a intrat nici până în ziua de azi în posesia sumei, banca susținând că nu a primit banii din partea localului.

O cafea costisitoare. Cum a plătit o femeie 5.700 de dolari pe licoare

Femeia este prinsă la mijloc și nu știe ce să mai facă, precizând că la un moment dat a avut banii în cont, dar ulterior au dispărut. Păgubita este revoltată de această situație neplăcută pentru că simte că nu este băgată în seamă de instituțiile competente.

ADVERTISEMENT

Lisa Angello este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a-și face dreptate. Femeia este hotărâtă să apeleze la autorități în cele din urmă, dacă nu primește cei 5.700 de dolari pe care i-a plătit pentru o simplă cafea în decembrie 2020.

„Suntem foarte serioși în privința reclamațiilor venite de la clienți și dorim să rezolvăm toate situațiile nedorite. Dacă este nevoie, vom furniza documente fiscale către instituțiile financiare, pentru a duce la rezolvarea problemelor.

ADVERTISEMENT

Din cauza clauzelor de confidențialitate, nu putem comenta cazurile în mod specific”, au declarat reprezentanții cafenelei de unde femeia și-a achiziționat băutura costisitoare.

Femeia speră să se rezolve situația cu cei aproape 6.000 de dolari plătiți pentru o cafea și asta cât mai curând. Lisa nu încearcă să caute un vinovat, ci numai să aibă banii în cont.

ADVERTISEMENT

„nu mi s-a întâmplat niciodată să am pe card fonduri insuficiente. Sunt foarte atentă cu banii pe care îi am în cont când îmi plătesc facturile.

Sunt prinsă la mijloc. Nimeni nu mă susține și nimeni nu mă ascultă. Nu contează cine este vinovat, vreau să mi se facă dreptate”, a declarat femeia păgubită.

ADVERTISEMENT