Life

Foto. Poza nud cu o cântăreață celebră care a stârnit rumoare: ”Este momentul să fiu sinceră” De ce boală suferă

04.11.2020 | 10:01
Foto Poza nud cu o cantareata celebra care a starnit rumoare Este momentul sa fiu sincera De ce boala sufera
O cântăreață celebră suferă de psoriazis. Sursa foto: yahoo.com
ADVERTISEMENT

O cântăreață celebră se confruntă cu psoriazis și a dezvăluit fotografii cu această afecțiune. Este vorba despre LeAnn Rimes, care s-a deschis fără inhibiții în fața tuturor și a împărtășit două imagini în care își expune pielea afectată de această boală. 

Artista în vârstă de 38 de ani s-a fotografiat fără haine pentru un pictorial în revista Glamour. LeAnn Rimes trage un semnal de alarmă și încurajează persoanele care se confruntă cu afecțiunea, relatează CNN.

ADVERTISEMENT

Solista suferă de psoriazis încă de la vârsta de doi ani, însă a reușit să o țină sub control. Anul acesta s-a declanșat din nou din cauza stresului cauzat de pandemia de COVID-19.

LeAnn Rimes suferă de psoriazis

Celebra cântăreață americană și-a făcut curaj și le-a împărtășit fanilor detalii din viața ei. LeAnn Rimes suferă de psoriazis, o boală din cauza căreia pielea capătă niște pete roșii inestetice și care provoacă mâncărime.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu se mai ascunde și le-a dezvăluit fanilor două fotografii nud în natură pentru a-i încuraja pe cei care se confruntă cu psoriazis. Se poate observa cum petele specifice afecțiunii apar pe întreg corpul vedetei.

LeAnn Rimes a pozat pentru revista Glamour și a vorbit despre afecțiunea care îi îngreunează viața încă din copilărie. Cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului, aceasta a tras un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

“Muzica a fost darul meu și prin ea am ajuns aici. Vreau să arăt și alte lucruri despre mine iar cei care au aceleași probleme ca și mine să se regăsească. Este momentul să fiu sinceră despre problema mea cu psoriazisul și să arăt asta. Este o ușurare să spui după atâta timp cât ai ascuns lucrul ăsta. Astăzi, fiind ziua mondială a psoriazisului, m-am gândit că este momentul oportun să-mi spun povestea”, a scris artista.

De asemenea, stresul i-a declanșat din nou boala, după ce a ținut-o sub control timp de 16 ani. Pandemia de coronavirus a fost un factor stresant pentru toată lumea, mai ales pentru cei care se confruntă cu astfel de afecțiuni.

ADVERTISEMENT

“Stresul este un factor declanșator obișnuit pentru psoriazis și, cu atâtea incertitudini, mi-a revenit imediat”. La începutul anului „s-a dezlănțuit tot iadul din lume, din interiorul meu, la fel cum cred că au pățit atât de mulți oameni în mijlocul acestei pandemii”, s-a confesat cântăreața.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So much of my journey, both personally and within my creations, my new chant record and podcast coming out soon, has been excavating pieces that I’ve been hiding and bringing them to the light. It’s been and still is a journey of allowing them out and welcoming and reintegrating those fragments back into wholeness. Music has been my gift, and why I’m here. But I want to give a voice to these other pieces of me. And I want to give a voice to what so many other people are going through. This is finally my time to be unabashedly honest about what psoriasis is and what it looks like. You know when you say something you’ve been holding in for so long, and it’s such a sigh of relief? That’s what these photos are to me. I needed this. My whole body—my mind, my spirit—needed this desperately. With today being World Psoriasis Day, I thought this would be the perfect time to share my story with @glamourmag, head to the link in my bio/ stories to read my full essay 💕 #worldpsoriasisday #psoriasis #psoriasisawareness #glamourmag #whatilivewith

O postare distribuită de LeAnn Rimes Cibrian (@leannrimes) pe

Fanii au admirat-o pentru curajul de care a dat dovadă și au spus că este un adevărat sprijin pentru cei aflați în această situație. Psoriazisul este o boală a sistemului imunitar care se manifestă la nivelul pielii și afectează aproximativ 2% din populația planetei.

LeAnn Rimes s-a confruntat și cu depresia în trecut, iar acum utilizează tehnica meditației. Va lansa și un nou CD cu melodii mai vechi de care nu a știut nimeni. Solista a devenit celebră în anii ’90 și genurile ei de bază sunt country și pop.

ADVERTISEMENT