Life

O cântăreață, partenera Zânei Andreea Marin: ”Ea, cea de odinioară, s-a regăsit în mine”

Partenera prezentatoarei Andreea Marin a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu vedeta și ce impact a avut aceasta în drumul parcurs de ea.
10.05.2023 | 18:00
O cantareata partenera Zanei Andreea Marin Ea cea de odinioara sa regasit in mine
Andreea Marin și Simona Ruscu, protejata ei, au pus la cale o colaborare de lungă durată / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost gazda și producătorul Galei Atipic Beauty. Evenimentul a avut loc aseară la Palatul Parlamentului și a găzduit peste o mie de oameni și vedete. Evenimentul este dedicat persoanelor cu dizabilități și a devenit o tradiție. Acesta demonstrează de ani buni că dizabilitatea nu împiedică un om să trăiască frumos și demn. Printre invitații speciali s-au numărat și copiii vedetei, Radu Ștefan Bănică și Violeta, precum și cântăreața Simona Ruscu.

Partenera celebrei Andreea Marin, dezvăluiri despre idolul său

Simona Ruscu a avut onoarea de a fi partenera Andreei Marin în mai multe proiecte. Printre acestea se numără și podcastul Vocea Generației, unde Andreea Marin este producător. De asemenea, Simona a participat la Gala Atipic Beauty 2023 unde a avut un moment unic în care a interpretat o melodie. La Palatul Parlamentului, în elegantul Salon de Recepții, a avut loc spectacolul aniversar extraordinar. Frumoasa bănățencă a spus ce înseamnă pentru ea colaborarea cu Andreea Marin.

„Când eram mică visam să fiu jurnalistă ca Andreea Marin. Mă regăseam mult în felul ei de a fi. De aceea am si terminat facultatea de jurnalism din Timisoara. Între timp mi-am descoperit vocația reală: aceea de a cânta.

M-am îndrăgostit iremediabil de petrecerile românești și de spiritul pătimaș al românilor, atunci când aceștia sărbătoresc. Iubesc tradițiile românești și elementele care ne fac unici în lume”, a spus Simona Ruscu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Simona Ruscu: „Întâlnirea cu Andreea Marin a avut un efect neașteptat”

Ani mai târziu, Simona Ruscu și-a întâlnit idolul. Nu a ajuns să termine jurnalismul, însă se îndreaptă în direcția aceasta. Este prezentatoarea unui podcast al cărui producător este nimeni alta decât Andreea Marin. Nu lasă în urmă marea ei pasiune, muzica, însă întâlnirea cu Zâna a schimbat ceva în ea.

„Întâlnirea cu Andreea Marin, în 2022, a fost întâmplătoare și a avut un efect neașteptat. Și ea, Andreea Marin de odinioară, s-a regăsit cumva în mine.

Astfel a acceptat să fie producătorul proiectului meu Vocea Generației. Este un podcast prin care renaște tradiția, viața și valorile poate uitate. Invitații mei sunt oameni-simbol ai României, care dețin realizări devenite tradiții sau cu potențial în această direcție.”, a spus Simona Ruscu pentru FANATIK.

Partenera prezentatoarei Andreea Marin: “Visul meu este să promovez frumosul”

Este al șaptelea an în care această gală a emoțiilor și a lecțiilor de viață a avut loc. Având deja o tradiție de câțiva ani, gala Atipic Beauty a reunit pe scenă persoane cu povești de viață incredibile, alături de vedete și cântăreți care au oferit momente speciale. Printre acestea se numără Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta, precum și Simona, care a avut un moment de colecție.

„Visul meu de acum e să îmi folosesc vocea pentru a promova tot ce are mai bun și frumos România, respectiv să le cânt oamenilor în momentele lor de sărbătoare. Evenimentul Atipic Beauty din 2023 este Gala de 10 ani, o încununare a mișcării cu același nume. Această mișcare a schimbat o lege în România și a redat speranța pentru o viață demnă.

A susșinut oamenii pe care destinul i-a adus în punct critic și le-a redat speranța. Oameni care au dovedit că frumusețea este în ei, nu în aparențe. Și mai ales, care au dovedit că nu există nu se poate“ a spus cântăreața, în exclusivitate, pentru FANATIK.