Life

O câștigătoare de la Vocea României Junior nu și-a primit banii nici acum. Care este motivul

O câștigătoare de la Vocea României Junior nu și-a primit nici acum banii. Maia Mălăncuș i-a cucerit pe jurați cu vocea ei, însă nu a intrat în posesia premiului cel mare.
20.08.2021 | 11:05
O castigatoare de la Vocea Romaniei Junior nu sia primit banii nici acum Care este motivul
ADVERTISEMENT

O câștigătoare de la „Vocea României” Junior nu și-a primit banii nici până în ziua de astăzi. Maia Mălăncuș a câștigat marele premiu de 50.000 de euro, dar nu a primit banii.

Maia avea doar nouă ani atunci când a participat la show-ul de talente difuzat la Pro TV. Tânăra artistă a reușit să câștige chiar prima ediție a concursului și a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

ADVERTISEMENT

O câștigătoare de la Vocea României Junior nu și-a primit banii nici acum

Maia Mălăncuș, o câștigătoare de la „Vocea României Junior”, nu și-a primit banii nici acum, deși a câștigat prima ediție a show-ului de la Pro TV.

Aceasta avea nouă ani atunci când a participat la emisiunea de talente și i-a uimit pe jurați cu vocea ei unică. În 2017, Maia a câștigat prima ediție a emisiunii, iar antrenorul ei a fost Marius Moga.

ADVERTISEMENT

În prezent, tânăra are 14 ani, dar nu a intrat în posesia celor 50.000 de euro pe care i-a câștigat atunci. Adolescenta își va putea primi banii atunci când va împlini 18 ani.

„Momentan nu am intrat în posesia banilor de la Vocea României. Aștept să împlinesc 18 ani și după o să mă hotărăsc ce o să îmi cumpăr. Mai sunt câțiva ani până atunci având în vedere că eu am 14 ani”, a declarat aceasta pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Maia și-a continuat cariera muzicală, iar de curând a lansat o piesă împreună cu Ioana Ignat, „Îți place și ție”.

„Aștept de mult timp această colaborare și mă bucur că s-a întâmplat acum. Ioana este un artist pe care îl admir foarte mult. Are un timbru unic și o muzică specială.

ADVERTISEMENT

Piesa este compusă de ea, mi-a plăcut foarte mult de la prima ascultare și m-am regăsit în mesajul ei, sper să ajungă la cât mai mulți oameni”, a declarat Maia Mălăncuș, potrivit Europa FM. 

Cine este Maia Mălăncuș

Maia Ștefania Mălăncuș a participat la prima ediție a show-ului „Vocea României Junior”. În cadrul preselecțiilor, aceasta a interpretat piesa „Bang bang” de Jessie J, Ariana Grande și Nicki Minaj.

La doar șapte ani, Maia a câștigat ediția a X-a, sezonul 4 al show-ului „Next Star”, unde a jucat într-o scenetă de teatru alături de Adela Popescu.

A studiat vioara de la vârsta de cinci ani, iar de la opt ani pianul. A început să cânte în corul „Juniorii Operei” al Operei Naționale Române din Iași de când avea doar șase ani.

ADVERTISEMENT