Life

O celebră actriță, adorată de români, înșelată de soț cu o femeie cu 16 ani mai mică decât ea!

O celebră actriță a fost înșelată de soțul ei cu o tânără de 25 de ani! Amanta e cu 16 ani mai mică decât vedeta! E scandal uriaș în showbiz!
04.06.2023 | 11:16
O celebra actrita adorata de romani inselata de sot cu o femeie cu 16 ani mai mica decat ea
O celebră actriță a fost înșelată de soț. Foto: PageSix
ADVERTISEMENT

O actriță al cărei succes a fost unul răsunător și în România, căci este iubită și de publicul de la noi, a avut un șoc total când a aflat că soțul ei îi pune coarne.

Cunoscută actriță, înșelată de soț cu o tânără de 25 de ani

Este vorba despre Natalie Portman (41), cunoscută pentru rolul din „Black Swan” (și nu numai!). Vedeta de la Hollywood ar fi fost înșelată de partenerul ei, balerinul Benjamin Millepied, în vârstă de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit PageSix, se pare că faimoasa actriță înșelată de soț se luptă pentru a-și salva căsnicia după ce au ieșit la iveală detalii despre amantlâcul acestuia.

Natalie a descoperit, scrie sursa citată, că dansatorul a avut o aventură cu o tânără de 25 de ani. Fata este mai mică decât actriță cu 16 ani, așadar. Cuplul, căsătorit din 2012, a mai trecut printr-o despărțire anul trecut. Au revenit, apoi, la relația lor, dar necazurile au reapărut.

ADVERTISEMENT

Fostul balerin principal al New York City Ballet s-a lipit de o activistă pentru mediu, pe numele ei Camille Etienne. Aventura dintre cei doi s-ar fi consumat în Franța, conform apropiaților perechii.

Natalie Portman vrea să își protejeze copiii de tot acest scandal

Natalie și Benjamin nu s-au despărțit de data aceasta, așa cum s-a întâmplat anul trecut. Aceștia încearcă să vadă ce nu funcționează în relația lor. Mai precis, vrea să înțeleagă de ce a simțit balerinul să bată la alte uși.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, se pare că Benjamin are remușcări după idila cu Camille și face tot posibilul să o convingă pe actriță să îl ierte.

Celebra actriță înșelată refuză să alimenteze orice speculație privind soarta căsniciei sale. Natalie Portman are un motiv bine întemeiat. Mai mult decât la viitorul ei amoros, se gândește să îi protejeze pe cei doi copii pe care îi are cu Benjamin: Aleph și Amalia.

ADVERTISEMENT

Cu o săptămână înainte să iasă la iveală infidelitatea dansatorului de balet, cei doi soți au fost surprinși sărutându-se împreună într-un restaurant de fițe din Paris. Atunci, nici ea nu bănuia că bărbatul ei mai e cu cineva.

 

 

ADVERTISEMENT