Life

O celebră actriță din România, fascinată de Alex Delea de la Survivor: „Dacă nu ar fi câștigat, eu a doua zi nu mai eram om”

Printre susținătorii lui Alex Delea la Survivor România s-a numărat și o celebră actriță de la noi, pe care nimeni n-ar fi bănuit-o că era fană înfocată a emisiunii de la PRO TV.
18.06.2022 | 11:09
O celebra actrita din Romania fascinata de Alex Delea de la Survivor Daca nu ar fi castigat eu a doua zi nu mai eram om
Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Delea a reușit să îi cucerească și pe marii actori ai teatrului românesc! Câștigătorul Survivor România a fost sprijinit nu doar de oamenii de rând, care urmăresc reality-show-ul încă de la prima ediție, ci și de una din cele mai cunoscute figuri ale scenei teatrale.

Lia Bugnar, o mare fană a lui Alex Delea de la Survivor România

Lia Bugnar, căci despre ea este vorba, a făcut o întreagă campanie de susținere în mediul online în seara finalei Survivor. I-a convins pe mare parte din prietenii ei să îl voteze pe Delea, iar unul dintre aceștia a fost și actorul Marius Manole.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, prezentată de Manole, Alex Delea a avut ocazia să îi mulțumească personal Liei Bugnar pentru implicare. Constănțeanul a fost luat prin surprindere să vadă ce fel de susținători a avut. I-a spus un sincer „Te ador!”, în stilul său caracteristic.

Marius Manole i-a confesat invitatului său că Lia Bugnar i-a terorizat pe toți colegii de breaslă să îl voteze și, prin urmare, a făcut-o și el.

ADVERTISEMENT
Lia Bugnar, una din cele mai apreciate actrițe și regizoare din România. Foto: ziarulmetropolis.ro

„Dacă nu câștiga, eu a doua zi nu mai era om”

„În afară de faptul că a fost destul de amețit pe prima parte a competiției, omul era extraordinar de bun. A fost cel mai relaxat din toată adunătura. În ultima zi era aberant să nu câștige el. Merita. 

Când am văzut că există în Universul ăsta posibilitatea ca Elena, pentru care am o mică doză de admirație, să câștige… Dacă nu câștiga, eu a doua zi nu mai eram om”, a spus Lia Bugnar în emisiunea de pe Voyo.

ADVERTISEMENT

„Omul e mortal!”, a completat actrița, lăsându-l pe Alex Delea fără grai. „Așa am pățit eu, când a fost finala, l-am votat pe Alex Delea. Cred că ai câștigat datorită votului meu”, a spus, în glumă, Marius Manole, după conversația prin telefon cu Lia Bugnar.

Supraviețuitorul a continuat apoi să vorbească despre experiența sa de la Survivor și despre ce a făcut înainte de competiție.

ADVERTISEMENT