Life

O celebră cântăreață de muzică populară, poveste de viață neștiută. A divorțat de soț și s-a cuplat cu nașul de cununie

Care este povestea de viață neștiută a Margaretei Clipa. A divorțat de soțul ei pentru a fi împreună cu nașul de cununie.
15.10.2022 | 11:01
O celebra cantareata de muzica populara poveste de viata nestiuta A divortat de sot si sa cuplat cu nasul de cununie
Margareta Clipa a divorțat de soț pentru a fi cu nașul. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară celebră care și-a lăsat soțul pentru naș a fost nimeni alta decât Margareta Clipa.

O celebră cântăreață de muzică populară, poveste de iubire neștiută

Margareta Clipa are o poveste de viață neștiută. Celebra artistă a avut parte de această întâmplare în viața ei care pare mai degrabă desprinsă din filme.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Cusiac  este bărbatul care i-a luat mințile efectiv artistei de muzică populară după ce acesta îi fusesei nașul la cununia cu un alt bărbat. Totuși, povestea lor este una mai veche. Gheorghe Cusiac și Margareta Clipa erau prieteni din copilărie.

S-au îndrăgostit când erau doar niște adolescenți și la 20 de ani erau pregătiți să se căsătorească. Dar soacra Margaretei Clipa nu a fost de acord ca ea să îi devină soție bărbatului pe care îl iubea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, îndrăgită artistă de muzică populară povestea că s-a întâlnit cu soacra pe stradă și i-a spus să îi lase băiatul în pace pentru că ea este doar o cântăreață, în timp ce el este inginer.

„Ne-am fi căsătorit la 20 de ani, dar mama lui m-a întâlnit odată pe stradă şi mi-a spus. «Să-mi laşi băiatul în pace, că el e inginer!».

ADVERTISEMENT

Eu eram cântăreaţă, nu eram la nivelul la care şi-ar fi dorit mama lui”, s-a destăinuit Margareta Clipa la acea vreme, într-o emisiune TV.

Margareta Clipa
Margareta Clipa. foto: Facebook

Unde s-au reîntâlnit cei doi. Au decis să divorțeze de soții lor după revedere

Întâlnirea cu scântei dintre cei doi a avut loc chiar la nunta artistei cu un alt bărbat, unde și Gheorghe Cusiac  venise alături de soția lui, fiind un bărbat căsătorit. Aceștia erau nașii de cununie.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au separat de partenerii actuali de viață pentru a putea fi împreună. După ce procedurile de divorț s-au încheiat, Margareta Clipa și bărbatul pe care îl iubea și-au unit destinele.

Totul a fost organizat în secret, iar invitații au crezut că merg la ziua de naștere a Margaretei Clipa și au aflat cu stupefacție că, de fapt, erau invitați la nunta lor.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem.

Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a povestit Margareta Clipa.

ADVERTISEMENT