Life

O celebră influenceriță a murit subit. Drama din spatele dispariției premature

04.01.2021 | 12:11
O celebra influencerita a murit subit Drama din spatele disparitiei premature
ADVERTISEMENT

O influenceriță celebră de pe Instagram și-a pierdut viața subit la doar 36 de ani, fiind însărcinată cu cel de-al cincilea copil, iar până acum nimeni nu cunoaște cauza dispariției premature. Femeia a lăsat în urmă un soț și patru copii.

Este vorba despre Emily Mitchell, un influencer de pe Instagram și un blogger pentru părinți, care a murit cu trei zile înainte de Crăciun. Cauza decesului este încă cercetată de către medici.

ADVERTISEMENT

Femeia era însărcinată în 16 săptămâni atunci când a murit și aștepta un băiețel, pe care deja îl botezase Joey. Emily Mitchell s-a stins în propria locuință din Rhode Island, SUA, potrivit Daily Star.

O celebră influenceriță a murit subit la 36 de ani. Drama din spatele dispariției premature

Emily Mitchell, influenceriță celebră în mediul online, în special pe Instagram, a murit la 36 de ani împreună cu copilul nenăscut, chiar înainte de Crăciun. Femeia a lăsat în urmă un soț devastat și patru copii, Finn, Isla, Eden și Luna.

ADVERTISEMENT

Cauzele decesului nu sunt cunoscute nici acum, iar femeia a murit subit, fără ca cineva să se aștepte la o asemenea tragedie. Emily s-ar fi simțit rău înainte să-și piardă viața, chiar în timp ce lua micul dejun, potrivit sursei citate.

Familia ei a creat un GoFundMe pentru a-l ajuta pe Joseph, soțul lui Emily, care a încercat să-și salveze partenera de viață înainte de venirea medicilor. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, în ciuda încercărilor de resuscitare. Donațiile pentru soțul victimei au ajuns deja la peste 150.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Emily Mitchell, influencer pe Instagram
Emily Mitchell împreună cu familia ei. Sursa foto: Instagram

„În ciuda atenției prompte a copiilor, soțului, tatălui și a altor cadre medicale, toate eforturile curajoase de resuscitare nu au avut succes. Ea a plecat din această lume pentru a fi alături de Domnul. Doctorii încă cercetează cauza decesului”, este mesajul de pe pagina de strângere de fonduri.

Emily Mitchell a creat blogul și pagina „The Hidden Way Instagram”, unde aborda teme legate de familie, educația copiilor la domiciliu și alte subiecte utile pentru părinți. Emily era foarte dedicată familiei, așa că decesul ei a fost un mare șoc pentru toți apropiații.

ADVERTISEMENT

Aceasta se pregătea să aducă pe lume un copil pentru a cincea oară, un băiețel pe care deja îl botezase Joey. Din nefericire, cei patru copii pe care i-a lăsat în urmă nu vor mai avea încă un frate.

„Em a avut un impact mare în viața atâtor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea”, este o parte din mesajul postat pe pagina de strângere de fonduri.

ADVERTISEMENT
Tags: